BUKAN ABANG TROLL-LALA @_hqldin

_hqldin

BUKAN ABANG TROLL-LALA 170lbs. Might go to 200lbs after marriage. Husband to Iylia Jenner. #ynwa @thinker.studios

BUKAN ABANG TROLL-LALA (@_hqldin) Recent Photos and Videos

  • EmpatDoploh
  • EmpatDoploh
  • 2228 0 1 day ago
  • N-Sem
  • N-Sem
  • 4683 0 6 days ago
  • Power betul @pestlemortarclothing sebab dapat  collab dengan @kfc yang jarang-jarang berlaku!

Tadi aku baru pergi, katanya ada item yang dah SOLD OUT! So, sebelum semua habis, go checkout dekat MAJOR DROP, SUNWAY PYRAMID!

Favret aku bowling shirt. Dan dah angkat satu. For resell, DM.
  • Power betul @pestlemortarclothing sebab dapat collab dengan @kfc yang jarang-jarang berlaku! Tadi aku baru pergi, katanya ada item yang dah SOLD OUT! So, sebelum semua habis, go checkout dekat MAJOR DROP, SUNWAY PYRAMID! Favret aku bowling shirt. Dan dah angkat satu. For resell, DM.
  • 3536 0 2 weeks ago
  • Happy birthday to my Wife, yang selalu sabar dengan perangai aku yang tak semenggah all the time, yang organizekan hidup aku untuk jadi teratur sikit, and be a good mum to our son.

Speaking bout son, birthday Idris also jatuh pada hari yang sama. Happy birthday to my family!
  • Happy birthday to my Wife, yang selalu sabar dengan perangai aku yang tak semenggah all the time, yang organizekan hidup aku untuk jadi teratur sikit, and be a good mum to our son. Speaking bout son, birthday Idris also jatuh pada hari yang sama. Happy birthday to my family!
  • 5050 0 3 weeks ago
  • Nampak tak berapa banyak Nasi Lemak abe makan! Tapi dalam banyak-banyak nasi lemak masa food hunt ni, Nasi Lemak McD memang boleh jadi favorite!

Oh ya, kalau korang #GengNasiLemak , make sure sign petition untuk jadikan Nasi Lemak sebagai makanan rasmi Malaysia! Boleh tengok dekat FB page McD atau copy je link ni http://Bit.ly/nasilemakmalaysia

Let's go dapatkan 1 juta signature!

#NasiLemakMcD
  • Nampak tak berapa banyak Nasi Lemak abe makan! Tapi dalam banyak-banyak nasi lemak masa food hunt ni, Nasi Lemak McD memang boleh jadi favorite! Oh ya, kalau korang #gengnasilemak , make sure sign petition untuk jadikan Nasi Lemak sebagai makanan rasmi Malaysia! Boleh tengok dekat FB page McD atau copy je link ni http://Bit.ly/nasilemakmalaysia Let's go dapatkan 1 juta signature! #nasilemakmcd
  • 1982 0 4 weeks ago
  • Tahniah @yayazahir dah kahwin! Semoga hingga ke Jannah!

Lepasni kena panggil Puan Yaya ke macam mana?
  • Tahniah @yayazahir dah kahwin! Semoga hingga ke Jannah! Lepasni kena panggil Puan Yaya ke macam mana?
  • 2727 0 1 month ago
  • “Hang ingat hang lawak ka?” Aku bukan comedian la. Aku sochial mekdia influencher je. Yuhuk! Oof!

Oh, pokok tu represent komen hater, yang ada batang tapi takda daun. Tak tau la relate ke tak.
  • “Hang ingat hang lawak ka?” Aku bukan comedian la. Aku sochial mekdia influencher je. Yuhuk! Oof! Oh, pokok tu represent komen hater, yang ada batang tapi takda daun. Tak tau la relate ke tak.
  • 4794 0 1 month ago
  • Aku ada 'love hate relationship' dengan Ayam Goreng McD Ekstra Pedas ni. Aku suka sebab dia sedap lagi-lagi kulit ayam dia. Tapi pedas dia tak boleh bawak bincang. Makan 3 ketul straight, membuatkan perut aku buat festival GoodVibes! Kalau ada contest mesti aku kalah awal.

Tapi korang pun boleh join contest Where Got Spicy untuk Ayam Goreng Extra Spicy 3 kali lagi pedas daripada Ayam Goreng Spicy McDonalds yang biasa. Bermula dari 29 Julai hingga 18 Ogos dan anda berpeluang memenangi Ayam Goreng McDonalds selama setahun bernilai RM5500. Check out more at www.mcdonalds.com.my/extraspicy for more information!

#wheregotspicychallenge
#ExtraSpicyAyamGorengMcD
  • Aku ada 'love hate relationship' dengan Ayam Goreng McD Ekstra Pedas ni. Aku suka sebab dia sedap lagi-lagi kulit ayam dia. Tapi pedas dia tak boleh bawak bincang. Makan 3 ketul straight, membuatkan perut aku buat festival GoodVibes! Kalau ada contest mesti aku kalah awal. Tapi korang pun boleh join contest Where Got Spicy untuk Ayam Goreng Extra Spicy 3 kali lagi pedas daripada Ayam Goreng Spicy McDonalds yang biasa. Bermula dari 29 Julai hingga 18 Ogos dan anda berpeluang memenangi Ayam Goreng McDonalds selama setahun bernilai RM5500. Check out more at www.mcdonalds.com.my/extraspicy for more information! #wheregotspicychallenge #extraspicyayamgorengmcd
  • 3014 0 1 month ago
  • 1+4=5

Itulah @Sudio NIVA yang baik terok sebab boleh 4 kali charge guna "charging box" dia! Audio kedap sampai orang panggil tak dengar, hence boleh elak sembang dengan orang palatau!

Guna code "HAIQAL" & korang boleh dapat 15% off dekat 'sudio.com/my' & dapat free totebag juga FREE DELIVERY SATU DUNIA untuk bulan July ni!

K chow, layan PodcasThinker dulu.

#Sudio
#SudioSweden
#SudioMoments
  • 1+4=5 Itulah @sudio NIVA yang baik terok sebab boleh 4 kali charge guna "charging box" dia! Audio kedap sampai orang panggil tak dengar, hence boleh elak sembang dengan orang palatau! Guna code "HAIQAL" & korang boleh dapat 15% off dekat 'sudio.com/my' & dapat free totebag juga FREE DELIVERY SATU DUNIA untuk bulan July ni! K chow, layan PodcasThinker dulu. #sudio #sudiosweden #sudiomoments
  • 1564 0 2 months ago
  • I will still love you eventhou you look like Chef Ammar... Nasi Arab Mandy everyday!
  • I will still love you eventhou you look like Chef Ammar... Nasi Arab Mandy everyday!
  • 2170 0 2 months ago
  • Will you still love me when i'm old?
  • Will you still love me when i'm old?
  • 3734 0 2 months ago
  • Sekarang ini aku lebih suka dengar podcast sambil berjalan, tapi aku nak nampak low-key & tak poyo.

Mujur ada Sudio NIVA by @sudio yang memang wireless earphones yang mampu bagi aku kepuasan dengar podcast. Bateri dia tahan 3.5 jam, tapi dia datang dengan “portable charging box” yang boleh charge 4 kali. Kalau hang darab dapat 17.5 jam weh duration battery! Power nak mati!

Disebabkan aku murah hati, korang boleh dapat diskaun 15% dengan menggunakan discount code: HAIQAL dekat www.sudio.com/my

Sekarang dia tengah buat promo bulan July, depa akan bagi FREE tote bag & FREE delivery WORLDWIDE! Apa tunggu lagi, beli ah sekarang kalau nak nampak KACAK macam aku!

#Sudio
#SudioSweden
#SudioMoments
  • Sekarang ini aku lebih suka dengar podcast sambil berjalan, tapi aku nak nampak low-key & tak poyo. Mujur ada Sudio NIVA by @sudio yang memang wireless earphones yang mampu bagi aku kepuasan dengar podcast. Bateri dia tahan 3.5 jam, tapi dia datang dengan “portable charging box” yang boleh charge 4 kali. Kalau hang darab dapat 17.5 jam weh duration battery! Power nak mati! Disebabkan aku murah hati, korang boleh dapat diskaun 15% dengan menggunakan discount code: HAIQAL dekat www.sudio.com/my Sekarang dia tengah buat promo bulan July, depa akan bagi FREE tote bag & FREE delivery WORLDWIDE! Apa tunggu lagi, beli ah sekarang kalau nak nampak KACAK macam aku! #sudio #sudiosweden #sudiomoments
  • 2231 0 2 months ago
  • Happy daddy’s day.
  • Happy daddy’s day.
  • 2456 0 3 months ago
  • Orang cakap kalau anak melekat dengan mak dia macam handbag.

Kalau anak melekat dgn bapak ni, dia panggil apa? 👨‍👦
  • Orang cakap kalau anak melekat dengan mak dia macam handbag. Kalau anak melekat dgn bapak ni, dia panggil apa? 👨‍👦
  • 5873 0 3 months ago
  • SHRMZB dari kami Burung Murai
  • SHRMZB dari kami Burung Murai
  • 6313 0 3 months ago
  • Elitist of Europe! 🏆🏆🏆🏆🏆🏆 What a night! Thanks @darrel_heykal for invitation!

Allez Allez Allez!

#SixTimes
  • Elitist of Europe! 🏆🏆🏆🏆🏆🏆 What a night! Thanks @darrel_heykal for invitation! Allez Allez Allez! #sixtimes
  • 4600 0 3 months ago