Mohd Benyamin @benjalil_

benjalil_

Mohd Benyamin Eat... Sleep... Regret... Repeat ✉️mbnymin@gmail.com @benjalil0990

Mohd Benyamin (@benjalil_) Recent Photos and Videos

  • Congratulations ❤️😊
  • Congratulations ❤️😊
  • 8671 0 2 weeks ago
  • Congratulations to @pestlemortarclothing for the collaboration with @kfc @kfcmalaysia. Padu teroks sehingga menjilat lat jari gituh..
.
.
Yang aku pakai ni is the Bow Tie Bomber Jacket from one of the 11 pieces that had just been released. Sebelum semua sold out, korang leh pi singgah Major Drop, Sunway Pyramid to check them all out.
  • Congratulations to @pestlemortarclothing for the collaboration with @kfc @kfcmalaysia. Padu teroks sehingga menjilat lat jari gituh.. . . Yang aku pakai ni is the Bow Tie Bomber Jacket from one of the 11 pieces that had just been released. Sebelum semua sold out, korang leh pi singgah Major Drop, Sunway Pyramid to check them all out.
  • 1614 0 2 weeks ago
  • Selamat pengantin baru Adriana and Harez! Moga bahagia hingga ke anak cucu! 🎉🎊
.
.
Swipe sampai abis utk tgk Apai annoyed aku block muka dia.. Sori 😅🙏🏻
  • Selamat pengantin baru Adriana and Harez! Moga bahagia hingga ke anak cucu! 🎉🎊 . . Swipe sampai abis utk tgk Apai annoyed aku block muka dia.. Sori 😅🙏🏻
  • 6633 0 3 weeks ago
  • Happy 64th birthday, bah! 🎊🎉
  • Happy 64th birthday, bah! 🎊🎉
  • 2675 0 4 weeks ago
  • #KorekFizikal Edisi Sunset Blvd.

Guest minggu ni, James Hetfield.
  • #korekfizikal Edisi Sunset Blvd. Guest minggu ni, James Hetfield.
  • 2435 0 1 month ago
  • Selepas gambar ni diambil, air pepsi tu dah takde kat tangan... 🤔
  • Selepas gambar ni diambil, air pepsi tu dah takde kat tangan... 🤔
  • 4420 0 1 month ago
  • Manusia-manusia yang bertanggungjawab for my weekend.. 😎

On to the next one, peeps ✌🏻
#backtoreality
  • Manusia-manusia yang bertanggungjawab for my weekend.. 😎 On to the next one, peeps ✌🏻 #backtoreality
  • 5706 0 1 month ago
  • Well needed. Refreshed✌🏻
  • Well needed. Refreshed✌🏻
  • 2569 0 2 months ago
  • Thank you Aldo for the cool bag and shades for my sister. Birthday bulan 9, kemain advance ye hadiahnya. 🎉🙄
#AldoCrew
#AldoShoes
#AldoMalaysia
  • Thank you Aldo for the cool bag and shades for my sister. Birthday bulan 9, kemain advance ye hadiahnya. 🎉🙄 #aldocrew #aldoshoes #aldomalaysia
  • 2472 0 2 months ago
  • * 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
• ˚Selamat★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★Hari Raya!★ 。* • ˚。
° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚
˚ ˛ •˛•˚ * /_______/\。˚ ˚ ˛
˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門 | ˚
Selamat Hari Raya Aidilfitri semua. 
Maaf Zahir dan Batin...
.
.
Swipe left untuk gambar normal kami 😀
  • * 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ • • ˚Selamat★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ • •。★Hari Raya!★ 。* • ˚。 ° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚ ˚ ˛ •˛•˚ * /_______/\。˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門 | ˚ Selamat Hari Raya Aidilfitri semua. Maaf Zahir dan Batin... . . Swipe left untuk gambar normal kami 😀
  • 4020 0 3 months ago
  • Happy birthday brada from anotha mada 🎉🎊
.
.
.
Caption this 😂
  • Happy birthday brada from anotha mada 🎉🎊 . . . Caption this 😂
  • 5001 0 3 months ago
  • Happy 23rd to my fav ❤️
🖌️by @hwadrin
  • Happy 23rd to my fav ❤️ 🖌️by @hwadrin
  • 11042 0 3 months ago
  • Assalamualaikum guys! 😄
Bagi korang yang belum settle shopping raya or nak tambah baju untuk raya kedua ketiga keempat, aku ada good news!

10% OFF!!
.
.
Korang boleh dapatkan koleksi @tuatu.co raya 2019 dengan menggunakan promo code "BENJALIL" di website TUATU.MY untuk mendapatkan 10% OFF any purchases. Kain sedap, fitting pun ngam guys! So, silalah serbu profile aku sebab link dekat situ or just pergi kat IG story aku untuk SWIPE UP hehe. Selamat bergaya di hari raya. Gittoq😜
  • Assalamualaikum guys! 😄 Bagi korang yang belum settle shopping raya or nak tambah baju untuk raya kedua ketiga keempat, aku ada good news! 10% OFF!! . . Korang boleh dapatkan koleksi @tuatu.co raya 2019 dengan menggunakan promo code "BENJALIL" di website TUATU.MY untuk mendapatkan 10% OFF any purchases. Kain sedap, fitting pun ngam guys! So, silalah serbu profile aku sebab link dekat situ or just pergi kat IG story aku untuk SWIPE UP hehe. Selamat bergaya di hari raya. Gittoq😜
  • 4808 0 4 months ago
  • My pillar, my strength. Happy Mother's Day to my number one girl! 🥰
  • My pillar, my strength. Happy Mother's Day to my number one girl! 🥰
  • 3905 0 4 months ago