#cerah Instagram Photos & Videos

cerah - 441105 posts

Latest Instagram Posts

  • sofieya_amani - safia amani @sofieya_amani 3 hours ago
  • CALIT WDTA BOLEH #CERAH ?

Dipendekkan cerita la eh, rmai orang bukan jenis suka makeup. Kalau boleh simple simple je nak keluar. Baru lah nampak natural. Tapi simple tu lah kadang kadang buatkan wajah nampak #kusam . Sampaikan kawan kawan tegur, tak nak makeup ke bagi cantik muka tu. 
Ada ke produk yang tak payah nak sapu dekat muka? Macam krim siang malam tu. Jenuh la nak sapu, tak ada masa tau.

Search punya search akhirnya saya jumpa dengan satu produk ni. Cara nya hanya dengan sapu di 3 poin nadi setiap hari. Memang jimat masa la camtu kan. Saya pun tak pening pening lagi nak pikir produk apa yang senang.

Dengan 5 bahan hebat yang ada dalam WDTA ni, buatkan kulit muka jadi #Cerah sekata. Siap ada package #Anjal, #Anti penuaan dan #Tegang lagi. Kalau tak cuba memang tak kan tahu macam mana perubahan ni. 
Yang dah #mencalit je yang tahu betul tak?

Jom cepat dapatkan WDTA sekarang. Ni kira Rahsia untuk kekal cantik dan cerah tanpa makeup tau. Semua tu hanya dengan WDTA jerr. So tak rugilah laburkan duit RM80 untuk sebotol wdta sementara promosi set kombo masih ada.

Untuk pertanyaan lanjut klik je link ni

www.wasap.my/60185746256/wdta CALIT WDTA BOLEH #cerah ? Dipendekkan cerita la eh, rmai orang bukan jenis suka makeup. Kalau boleh simple simple je nak keluar. Baru lah nampak natural. Tapi simple tu lah kadang kadang buatkan wajah nampak #kusam . Sampaikan kawan kawan tegur, tak nak makeup ke bagi cantik muka tu. Ada ke produk yang tak payah nak sapu dekat muka? Macam krim siang malam tu. Jenuh la nak sapu, tak ada masa tau. Search punya search akhirnya saya jumpa dengan satu produk ni. Cara nya hanya dengan sapu di 3 poin nadi setiap hari. Memang jimat masa la camtu kan. Saya pun tak pening pening lagi nak pikir produk apa yang senang. Dengan 5 bahan hebat yang ada dalam WDTA ni, buatkan kulit muka jadi #cerah sekata. Siap ada package #anjal, #anti penuaan dan #tegang lagi. Kalau tak cuba memang tak kan tahu macam mana perubahan ni. Yang dah #mencalit je yang tahu betul tak? Jom cepat dapatkan WDTA sekarang. Ni kira Rahsia untuk kekal cantik dan cerah tanpa makeup tau. Semua tu hanya dengan WDTA jerr. So tak rugilah laburkan duit RM80 untuk sebotol wdta sementara promosi set kombo masih ada. Untuk pertanyaan lanjut klik je link ni www.wasap.my/60185746256/wdta
  • CALIT WDTA BOLEH #cerah ? Dipendekkan cerita la eh, rmai orang bukan jenis suka makeup. Kalau boleh simple simple je nak keluar. Baru lah nampak natural. Tapi simple tu lah kadang kadang buatkan wajah nampak #kusam . Sampaikan kawan kawan tegur, tak nak makeup ke bagi cantik muka tu. Ada ke produk yang tak payah nak sapu dekat muka? Macam krim siang malam tu. Jenuh la nak sapu, tak ada masa tau. Search punya search akhirnya saya jumpa dengan satu produk ni. Cara nya hanya dengan sapu di 3 poin nadi setiap hari. Memang jimat masa la camtu kan. Saya pun tak pening pening lagi nak pikir produk apa yang senang. Dengan 5 bahan hebat yang ada dalam WDTA ni, buatkan kulit muka jadi #cerah sekata. Siap ada package #anjal, #anti penuaan dan #tegang lagi. Kalau tak cuba memang tak kan tahu macam mana perubahan ni. Yang dah #mencalit je yang tahu betul tak? Jom cepat dapatkan WDTA sekarang. Ni kira Rahsia untuk kekal cantik dan cerah tanpa makeup tau. Semua tu hanya dengan WDTA jerr. So tak rugilah laburkan duit RM80 untuk sebotol wdta sementara promosi set kombo masih ada. Untuk pertanyaan lanjut klik je link ni www.wasap.my/60185746256/wdta
  • 3 0