#daughter Instagram Photos & Videos

daughter - 29320294 posts

Latest Instagram Posts

  • asteriaelanda - Asteria Elanda @asteriaelanda 7 minutes ago
  • You rockin' my heart!  @sydneyazzahra - menjadi 20 besar mahasiswa seIndonesia, dalam National Writing Festival. Judul tulisannya: Changes Start From Your Heart. Menurut anakku, salah satu soft skill yang harus ia miliki adalah empati, meski ia hidup di era 4.0. 👏👏inilah beberapa potongan tulisannya: ...I’m Sydney Azzahra and today I want to talk about something that maybe doesn’t cross your mind if I said “soft skills”. Yes, I want to talk about empathy... ...All of you may think empathy is something that is really easy to do because it’s something that we all have in ourself. But today, empathy become a rare soft skill that a person can have. ...As we can see, today we’re living in the industry 4.0 era when everything is fast and easy....
#proud #empathy #daughter #momslyfe You rockin' my heart! @sydneyazzahra - menjadi 20 besar mahasiswa seIndonesia, dalam National Writing Festival. Judul tulisannya: Changes Start From Your Heart. Menurut anakku, salah satu soft skill yang harus ia miliki adalah empati, meski ia hidup di era 4.0. 👏👏inilah beberapa potongan tulisannya: ...I’m Sydney Azzahra and today I want to talk about something that maybe doesn’t cross your mind if I said “soft skills”. Yes, I want to talk about empathy... ...All of you may think empathy is something that is really easy to do because it’s something that we all have in ourself. But today, empathy become a rare soft skill that a person can have. ...As we can see, today we’re living in the industry 4.0 era when everything is fast and easy.... #proud #empathy #daughter #momslyfe
  • You rockin' my heart! @sydneyazzahra - menjadi 20 besar mahasiswa seIndonesia, dalam National Writing Festival. Judul tulisannya: Changes Start From Your Heart. Menurut anakku, salah satu soft skill yang harus ia miliki adalah empati, meski ia hidup di era 4.0. 👏👏inilah beberapa potongan tulisannya: ...I’m Sydney Azzahra and today I want to talk about something that maybe doesn’t cross your mind if I said “soft skills”. Yes, I want to talk about empathy... ...All of you may think empathy is something that is really easy to do because it’s something that we all have in ourself. But today, empathy become a rare soft skill that a person can have. ...As we can see, today we’re living in the industry 4.0 era when everything is fast and easy.... #proud #empathy #daughter #momslyfe
  • 7 2
  • durbanfash - Durban Fash @durbanfash 9 minutes ago
  • #Fashworks #Fashloves #daughter

#greatestloveofall

I believe the children are our are future
Teach them well and let them lead the way
Show them all the beauty they possess inside
Give them a sense of pride to make it easier
Let the children's laughter remind us how we used to be
Everybody searching for a hero
People need someone to look up to
I never found anyone who fulfill my needs
A lonely place to be
And so I learned to depend on me
I decided long ago
Never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I'll live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
Because the greatest 
Love of all is happening to me
I found the greatest 
Love of all inside of me
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all 🎼#georgebenson 🎼#elizabethwhitneyhoustonbrown #fashworks #fashloves #daughter #greatestloveofall I believe the children are our are future Teach them well and let them lead the way Show them all the beauty they possess inside Give them a sense of pride to make it easier Let the children's laughter remind us how we used to be Everybody searching for a hero People need someone to look up to I never found anyone who fulfill my needs A lonely place to be And so I learned to depend on me I decided long ago Never to walk in anyone's shadows If I fail, if I succeed At least I'll live as I believe No matter what they take from me They can't take away my dignity Because the greatest Love of all is happening to me I found the greatest Love of all inside of me The greatest love of all Is easy to achieve Learning to love yourself It is the greatest love of all 🎼#georgebenson 🎼#elizabethwhitneyhoustonbrown
  • #fashworks #fashloves #daughter #greatestloveofall I believe the children are our are future Teach them well and let them lead the way Show them all the beauty they possess inside Give them a sense of pride to make it easier Let the children's laughter remind us how we used to be Everybody searching for a hero People need someone to look up to I never found anyone who fulfill my needs A lonely place to be And so I learned to depend on me I decided long ago Never to walk in anyone's shadows If I fail, if I succeed At least I'll live as I believe No matter what they take from me They can't take away my dignity Because the greatest Love of all is happening to me I found the greatest Love of all inside of me The greatest love of all Is easy to achieve Learning to love yourself It is the greatest love of all 🎼#georgebenson 🎼#elizabethwhitneyhoustonbrown
  • 1 0
  • trimala90 - Trimala @trimala90 1 hour ago
  • HER BLANKET

Sheza sebenernya punya beberapa selimut, tapi yang paling dia suka yaa selimut minky dari @baby.loop 
Kok bisa tau kalo dia suka? Hehehe.. jadi pernah beberapa kali dia tidur aku selimutin sama selimut lain, eehh ga lama dia kebangun lagi. Tapi kalo pake minky blanket ini dia bobonya nyenyak, paling kebangun malem karna dia haus  aja. Makanya aku sampai punya dua minky blanket supaya bisa gantian kalo yg satu dicuci

Pernah baca juga disalah satu artikel kalo selimut yang memiliki design dimensi gelembung timbul di salah satu sisi selimut ini terbukti efektif membuat anak tidur lebih nyenyak dan merasa aman. Gelembung-gelembung yang timbul juga menstimulasi saraf motorik dan sensorik, serta indra peraba Si Kecil.

Jadi ga usah diragukan lagi deh sheza approved 👌🏻 .
.
#shezafayqahanifah #5monthsold #mashallah #tabarakallah #idnpresets HER BLANKET Sheza sebenernya punya beberapa selimut, tapi yang paling dia suka yaa selimut minky dari @baby.loop Kok bisa tau kalo dia suka? Hehehe.. jadi pernah beberapa kali dia tidur aku selimutin sama selimut lain, eehh ga lama dia kebangun lagi. Tapi kalo pake minky blanket ini dia bobonya nyenyak, paling kebangun malem karna dia haus aja. Makanya aku sampai punya dua minky blanket supaya bisa gantian kalo yg satu dicuci Pernah baca juga disalah satu artikel kalo selimut yang memiliki design dimensi gelembung timbul di salah satu sisi selimut ini terbukti efektif membuat anak tidur lebih nyenyak dan merasa aman. Gelembung-gelembung yang timbul juga menstimulasi saraf motorik dan sensorik, serta indra peraba Si Kecil. Jadi ga usah diragukan lagi deh sheza approved 👌🏻 . . #shezafayqahanifah #5monthsold #mashallah #tabarakallah #idnpresets
  • HER BLANKET Sheza sebenernya punya beberapa selimut, tapi yang paling dia suka yaa selimut minky dari @baby.loop Kok bisa tau kalo dia suka? Hehehe.. jadi pernah beberapa kali dia tidur aku selimutin sama selimut lain, eehh ga lama dia kebangun lagi. Tapi kalo pake minky blanket ini dia bobonya nyenyak, paling kebangun malem karna dia haus aja. Makanya aku sampai punya dua minky blanket supaya bisa gantian kalo yg satu dicuci Pernah baca juga disalah satu artikel kalo selimut yang memiliki design dimensi gelembung timbul di salah satu sisi selimut ini terbukti efektif membuat anak tidur lebih nyenyak dan merasa aman. Gelembung-gelembung yang timbul juga menstimulasi saraf motorik dan sensorik, serta indra peraba Si Kecil. Jadi ga usah diragukan lagi deh sheza approved 👌🏻 . . #shezafayqahanifah #5monthsold #mashallah #tabarakallah #idnpresets
  • 8 1