#kulitbersih Instagram Photos & Videos

kulitbersih - 322350 posts

Latest Instagram Posts

  • wdta_shahalam - awet muda/gebu/anjal/menawan @wdta_shahalam 56 minutes ago
  • #TIP_MUDAH_KECUTKAN_JERAWAT.

Adudu tengok cermin sakit nya hati naik lagi yerr bila nak lesapp ni😭

Apa Susahh adik kakak oiii ambik AIS BATU Bagi tejuk-tejuk kat jerawat tu eh. 💦MAAFAAT AIS DIWAJAH
👉 mampu mengurangkan kemerahan dan bengka jerawat. Selain itu ia dapat mengecilkan liang pori sekaligus mengeluarkan kotoran, dan minyak yang terkumpul.

Mudah kannn? Lepas sapu ais sapu pulak Krim #WD terus lari lintang pukang jerawat.Bukan setakat jerawat hilang PARUT pun tak dapat kesan tauu.

Jangan lupa Share dan tag kawan uolss😘

#KakSyuWd
#TeamSyahSucces
#TeamMokyamPower #tip_mudah_kecutkan_jerawat. Adudu tengok cermin sakit nya hati naik lagi yerr bila nak lesapp ni😭 Apa Susahh adik kakak oiii ambik AIS BATU Bagi tejuk-tejuk kat jerawat tu eh. 💦MAAFAAT AIS DIWAJAH 👉 mampu mengurangkan kemerahan dan bengka jerawat. Selain itu ia dapat mengecilkan liang pori sekaligus mengeluarkan kotoran, dan minyak yang terkumpul. Mudah kannn? Lepas sapu ais sapu pulak Krim #wd terus lari lintang pukang jerawat.Bukan setakat jerawat hilang PARUT pun tak dapat kesan tauu. Jangan lupa Share dan tag kawan uolss😘 #kaksyuwd #teamsyahsucces #teammokyampower
  • #tip_mudah_kecutkan_jerawat. Adudu tengok cermin sakit nya hati naik lagi yerr bila nak lesapp ni😭 Apa Susahh adik kakak oiii ambik AIS BATU Bagi tejuk-tejuk kat jerawat tu eh. 💦MAAFAAT AIS DIWAJAH 👉 mampu mengurangkan kemerahan dan bengka jerawat. Selain itu ia dapat mengecilkan liang pori sekaligus mengeluarkan kotoran, dan minyak yang terkumpul. Mudah kannn? Lepas sapu ais sapu pulak Krim #wd terus lari lintang pukang jerawat.Bukan setakat jerawat hilang PARUT pun tak dapat kesan tauu. Jangan lupa Share dan tag kawan uolss😘 #kaksyuwd #teamsyahsucces #teammokyampower
  • 3 1
  • janicechrs - Janice Christiyanti @janicechrs 3 hours ago
  • Buat yang pengen #cantikgakperlumahal. 
Banyak yang curhat treatment kulit muka seadanya karena treatment di beauty clinic MAHAL BANGET! Kalo ada yang murah, KUALITASNYA ABAL2. 
Langsung deh ke @kristieclinic.id yang cocok untuk skin treatment di usia kita. Dokter, treatment dan skincare terbaik dengan harga yang terjangkau! #inikristieku, kamu?

P.s: beauty shoot ini pakai baju ya gais 😁 Buat yang pengen #cantikgakperlumahal. Banyak yang curhat treatment kulit muka seadanya karena treatment di beauty clinic MAHAL BANGET! Kalo ada yang murah, KUALITASNYA ABAL2. Langsung deh ke @kristieclinic.id yang cocok untuk skin treatment di usia kita. Dokter, treatment dan skincare terbaik dengan harga yang terjangkau! #inikristieku, kamu? P.s: beauty shoot ini pakai baju ya gais 😁
  • Buat yang pengen #cantikgakperlumahal. Banyak yang curhat treatment kulit muka seadanya karena treatment di beauty clinic MAHAL BANGET! Kalo ada yang murah, KUALITASNYA ABAL2. Langsung deh ke @kristieclinic.id yang cocok untuk skin treatment di usia kita. Dokter, treatment dan skincare terbaik dengan harga yang terjangkau! #inikristieku, kamu? P.s: beauty shoot ini pakai baju ya gais 😁
  • 167 20