#lifeatthinker Instagram Photos & Videos

lifeatthinker - 798 posts

Latest Instagram Posts

  • msachannel.my - MSA Channel | 🇲🇾 @msachannel.my 3 months ago
  • SEGMEN : CERITA AKU.
.
= @thinker.studios (Part 5)
.
Aku selalu jugak layan video LAT ni, sampaikan raya haritu aku terus set aku nak cari baju melayu kat Jakel sebab tengok LAT pegi shopping kat Jakel tu, sebelom ni aku tak pernah pun pergi beli baju raya kat Jakel dan Thinker punya pasal aku jadi tertarik nak pegi beli baju kat Jakel haha.
.
LAT ni boleh kata semua episod best, sampai aku tak boleh nak pilih episod mana yang yang paling best, tapi yang aku ingat ada jugak episod yang buat aku rasa macam respect gila kat geng Thinker dengan bos Adly ni, episod yang time baleh dah last kat Thinker tu yang first aku rasa macam tu, walaupun sape yang tengok LAT ni memang tau yang bos Adly ni gila-gila perangai dia, tapi bila part yang baleh dah nak pegi tu kita boleh tengok dia punya sayang kat anak buah dia tu macam mana.
.
Episod yang aku rasa macam tu lagi masa CK last kat Thinker, perghh bos Adly cakap dia dengan CK ni lain sikit masa tu, aku rasa masa tengok tu yang bos Adly ni macam terpaksa je kena lepas CK tu, sebab dia tak boleh nak buat apa kan, dah tu pilihan CK, tapi apa yang aku nampak memang berat la jugak dia nak lepas tu, aku tak tau la betol ke tak apa aku rasa ni.
.
Dan satu lagi episod ada budak yang cancer ke apa aku tak ingat dah, seingat aku budak tu sakit, dan bila budak tu tengok LAT ni buat dia jadi semangat macam tu la lebih kurang kalau tak silap aku, dan budak tu dah pun meninggal dunia (Al-fatihah), lepastu geng Thinker dan bos Adly duduk ramai-ramai sedekah Al-fatihah untuk budak tu, masa tu nampak geng Thinker sedih dan paling nampak sekali bos Adly la bagi aku, sebab aku rasa dia mesti ingat orang tengok LAT ni untuk suka-suka macam tu je, tapi boleh buat sorang budak yang tengah lawan sakit ni jadi semangat, sebab tu la kot aku rasa bos Adly macam terkesan la dengan benda tu.
.
.
Thanks for Follow & Support @msa.my SEGMEN : CERITA AKU. . = @thinker.studios (Part 5) . Aku selalu jugak layan video LAT ni, sampaikan raya haritu aku terus set aku nak cari baju melayu kat Jakel sebab tengok LAT pegi shopping kat Jakel tu, sebelom ni aku tak pernah pun pergi beli baju raya kat Jakel dan Thinker punya pasal aku jadi tertarik nak pegi beli baju kat Jakel haha. . LAT ni boleh kata semua episod best, sampai aku tak boleh nak pilih episod mana yang yang paling best, tapi yang aku ingat ada jugak episod yang buat aku rasa macam respect gila kat geng Thinker dengan bos Adly ni, episod yang time baleh dah last kat Thinker tu yang first aku rasa macam tu, walaupun sape yang tengok LAT ni memang tau yang bos Adly ni gila-gila perangai dia, tapi bila part yang baleh dah nak pegi tu kita boleh tengok dia punya sayang kat anak buah dia tu macam mana. . Episod yang aku rasa macam tu lagi masa CK last kat Thinker, perghh bos Adly cakap dia dengan CK ni lain sikit masa tu, aku rasa masa tengok tu yang bos Adly ni macam terpaksa je kena lepas CK tu, sebab dia tak boleh nak buat apa kan, dah tu pilihan CK, tapi apa yang aku nampak memang berat la jugak dia nak lepas tu, aku tak tau la betol ke tak apa aku rasa ni. . Dan satu lagi episod ada budak yang cancer ke apa aku tak ingat dah, seingat aku budak tu sakit, dan bila budak tu tengok LAT ni buat dia jadi semangat macam tu la lebih kurang kalau tak silap aku, dan budak tu dah pun meninggal dunia (Al-fatihah), lepastu geng Thinker dan bos Adly duduk ramai-ramai sedekah Al-fatihah untuk budak tu, masa tu nampak geng Thinker sedih dan paling nampak sekali bos Adly la bagi aku, sebab aku rasa dia mesti ingat orang tengok LAT ni untuk suka-suka macam tu je, tapi boleh buat sorang budak yang tengah lawan sakit ni jadi semangat, sebab tu la kot aku rasa bos Adly macam terkesan la dengan benda tu. . . Thanks for Follow & Support @msa.my
  • SEGMEN : CERITA AKU. . = @thinker.studios (Part 5) . Aku selalu jugak layan video LAT ni, sampaikan raya haritu aku terus set aku nak cari baju melayu kat Jakel sebab tengok LAT pegi shopping kat Jakel tu, sebelom ni aku tak pernah pun pergi beli baju raya kat Jakel dan Thinker punya pasal aku jadi tertarik nak pegi beli baju kat Jakel haha. . LAT ni boleh kata semua episod best, sampai aku tak boleh nak pilih episod mana yang yang paling best, tapi yang aku ingat ada jugak episod yang buat aku rasa macam respect gila kat geng Thinker dengan bos Adly ni, episod yang time baleh dah last kat Thinker tu yang first aku rasa macam tu, walaupun sape yang tengok LAT ni memang tau yang bos Adly ni gila-gila perangai dia, tapi bila part yang baleh dah nak pegi tu kita boleh tengok dia punya sayang kat anak buah dia tu macam mana. . Episod yang aku rasa macam tu lagi masa CK last kat Thinker, perghh bos Adly cakap dia dengan CK ni lain sikit masa tu, aku rasa masa tengok tu yang bos Adly ni macam terpaksa je kena lepas CK tu, sebab dia tak boleh nak buat apa kan, dah tu pilihan CK, tapi apa yang aku nampak memang berat la jugak dia nak lepas tu, aku tak tau la betol ke tak apa aku rasa ni. . Dan satu lagi episod ada budak yang cancer ke apa aku tak ingat dah, seingat aku budak tu sakit, dan bila budak tu tengok LAT ni buat dia jadi semangat macam tu la lebih kurang kalau tak silap aku, dan budak tu dah pun meninggal dunia (Al-fatihah), lepastu geng Thinker dan bos Adly duduk ramai-ramai sedekah Al-fatihah untuk budak tu, masa tu nampak geng Thinker sedih dan paling nampak sekali bos Adly la bagi aku, sebab aku rasa dia mesti ingat orang tengok LAT ni untuk suka-suka macam tu je, tapi boleh buat sorang budak yang tengah lawan sakit ni jadi semangat, sebab tu la kot aku rasa bos Adly macam terkesan la dengan benda tu. . . Thanks for Follow & Support @msa.my
  • 20 1
  • msachannel.my - MSA Channel | 🇲🇾 @msachannel.my 3 months ago
  • SEGMEN : CERITA AKU.
.
= @thinker.studios (Part 4)
.
Bos Adly dia ada karakter yang istimewa la kat Thinker tu bagi aku, jadi dia tak boleh masuk dalam senarai dengan semua geng Thinker la untuk aku pilih sebab dia dah terkecuali untuk aku pilih. Bos Adly bagi aku bos yang baik, okay tu je aku boleh cakap dulu pasal bos Adly.
.
Ada dua orang ni aku rasa aku macam kurang minat sikit la kat Thinker tu, maaf cakap aku kurang minat kat  Syafa dengan Yaya, aku kurang minat dengan Syafa ni sebab tengok dia macam mudah sentap sikit, aku tak kisah sangat dengan orang mudah sentap ni kalau orang tu dia jenis diam je, tapi Syafa ni dia bahan orang pun boleh tahan jugak lah haha, tapi bila contoh orang bahan dia ke sikit dia mudah sentap dan dia jenis susah kalau orang tak terima pandangan yang dia bagi la aku nampak, tu apa yang aku rasa lah, tapi aku tetap minat lagi Syafa sebab aku minat Syafa dari Buruk/Cantik lagi, cuma aku tak minat bila part dia mudah sentap  dan macam taknak kalah tu je la, yang lain aku semua ok dengan dia, dia nak bahan orang ke apa aku tak kisah pun.
.
dengan Yaya pulak aku okay je sebenarnya dengan dia, tapi yang jadi aku macam kurang sikit dengan Yaya ni sebab aku rasa dia ni macam buat-buat la pulak manja dia apa semua tu, kalau dia cakap biasa-biasa tu aku okay je, tapi bila time dia acah-acah manja, buat gelak-gelak manja tu aku rasa macam tak minat la part tu, yang lain-lain semua aku okay dengan Yaya, sebab dia pun baik je aku nampak, kalau aku salah yang ni aku minta maaf lah ye, ni apa yang aku rasa bila tengok LAT je, tapi tetap jugak minat kat Syafa dengan Yaya dan semua geng Thinker.
.
.
Thanks for Follow & Support @msa.my SEGMEN : CERITA AKU. . = @thinker.studios (Part 4) . Bos Adly dia ada karakter yang istimewa la kat Thinker tu bagi aku, jadi dia tak boleh masuk dalam senarai dengan semua geng Thinker la untuk aku pilih sebab dia dah terkecuali untuk aku pilih. Bos Adly bagi aku bos yang baik, okay tu je aku boleh cakap dulu pasal bos Adly. . Ada dua orang ni aku rasa aku macam kurang minat sikit la kat Thinker tu, maaf cakap aku kurang minat kat Syafa dengan Yaya, aku kurang minat dengan Syafa ni sebab tengok dia macam mudah sentap sikit, aku tak kisah sangat dengan orang mudah sentap ni kalau orang tu dia jenis diam je, tapi Syafa ni dia bahan orang pun boleh tahan jugak lah haha, tapi bila contoh orang bahan dia ke sikit dia mudah sentap dan dia jenis susah kalau orang tak terima pandangan yang dia bagi la aku nampak, tu apa yang aku rasa lah, tapi aku tetap minat lagi Syafa sebab aku minat Syafa dari Buruk/Cantik lagi, cuma aku tak minat bila part dia mudah sentap dan macam taknak kalah tu je la, yang lain aku semua ok dengan dia, dia nak bahan orang ke apa aku tak kisah pun. . dengan Yaya pulak aku okay je sebenarnya dengan dia, tapi yang jadi aku macam kurang sikit dengan Yaya ni sebab aku rasa dia ni macam buat-buat la pulak manja dia apa semua tu, kalau dia cakap biasa-biasa tu aku okay je, tapi bila time dia acah-acah manja, buat gelak-gelak manja tu aku rasa macam tak minat la part tu, yang lain-lain semua aku okay dengan Yaya, sebab dia pun baik je aku nampak, kalau aku salah yang ni aku minta maaf lah ye, ni apa yang aku rasa bila tengok LAT je, tapi tetap jugak minat kat Syafa dengan Yaya dan semua geng Thinker. . . Thanks for Follow & Support @msa.my
  • SEGMEN : CERITA AKU. . = @thinker.studios (Part 4) . Bos Adly dia ada karakter yang istimewa la kat Thinker tu bagi aku, jadi dia tak boleh masuk dalam senarai dengan semua geng Thinker la untuk aku pilih sebab dia dah terkecuali untuk aku pilih. Bos Adly bagi aku bos yang baik, okay tu je aku boleh cakap dulu pasal bos Adly. . Ada dua orang ni aku rasa aku macam kurang minat sikit la kat Thinker tu, maaf cakap aku kurang minat kat Syafa dengan Yaya, aku kurang minat dengan Syafa ni sebab tengok dia macam mudah sentap sikit, aku tak kisah sangat dengan orang mudah sentap ni kalau orang tu dia jenis diam je, tapi Syafa ni dia bahan orang pun boleh tahan jugak lah haha, tapi bila contoh orang bahan dia ke sikit dia mudah sentap dan dia jenis susah kalau orang tak terima pandangan yang dia bagi la aku nampak, tu apa yang aku rasa lah, tapi aku tetap minat lagi Syafa sebab aku minat Syafa dari Buruk/Cantik lagi, cuma aku tak minat bila part dia mudah sentap dan macam taknak kalah tu je la, yang lain aku semua ok dengan dia, dia nak bahan orang ke apa aku tak kisah pun. . dengan Yaya pulak aku okay je sebenarnya dengan dia, tapi yang jadi aku macam kurang sikit dengan Yaya ni sebab aku rasa dia ni macam buat-buat la pulak manja dia apa semua tu, kalau dia cakap biasa-biasa tu aku okay je, tapi bila time dia acah-acah manja, buat gelak-gelak manja tu aku rasa macam tak minat la part tu, yang lain-lain semua aku okay dengan Yaya, sebab dia pun baik je aku nampak, kalau aku salah yang ni aku minta maaf lah ye, ni apa yang aku rasa bila tengok LAT je, tapi tetap jugak minat kat Syafa dengan Yaya dan semua geng Thinker. . . Thanks for Follow & Support @msa.my
  • 16 1
  • msachannel.my - MSA Channel | 🇲🇾 @msachannel.my 3 months ago
  • SEGMEN : CERITA AKU.
.
= @thinker.studios (Part 3)
.
ThinkerStudios ni dia ada macam-macam karakter dalam tu yang boleh orang untuk suka dan boleh jugak untuk orang benci haha, tapi Thinker tetap jadi Thinker jugak walaupun ada orang nak benci ke apa, dah diaorang memang macam tu.
.
Kalau aku nak cerita satu-satu karakter yang ada kat Thinker tu aku rasa kena ambik masa yang lama sikit la kot untuk menulis tu, dan untuk makluman lah, CERITA AKU ni adalah sekadar untuk bercerita apa yang aku dah tengok kat video-video yang aku cerita ni semua, maksudnya setiap pandangan apa semua tu dari aku sendiri lah, takde kena mengena dengan empunya video tu okay, boleh jadi cerita aku ni sebenarnya tak sama maksud pun dengan video sebenar tu.
.
Okay masuk balik kat Thinker, biasala dalam apa-apa pun mesti kita ada minat dan tak minat kan, jadi dalam Thinker ni aku ada minat beberapa orang dan aku jugak ada macam kurang sikitlah, takde lah aku tak minat dia, ni berdasarkan apa aku tengok kat LAT la ni.
.
Aku rasa aku paling minat kat Nyet, Adib, & Jai la kot, sebab tiga orang ni jenis yang macam mana aku nak cakap eh, tiga orang ni ada karakter yang aku minat, tak tau nak cakap macam mana, macam orang lain aku minat jugak tapi kalau tiga orang ni paling minat la haha. Pink dengan baleh pun best jugak dua orang ni, senang cite semua geng Thinker ni susah la nak boring kalau ada dengan diaorang aku rasa.
.
.
Thanks for Follow & Support @msa.my SEGMEN : CERITA AKU. . = @thinker.studios (Part 3) . ThinkerStudios ni dia ada macam-macam karakter dalam tu yang boleh orang untuk suka dan boleh jugak untuk orang benci haha, tapi Thinker tetap jadi Thinker jugak walaupun ada orang nak benci ke apa, dah diaorang memang macam tu. . Kalau aku nak cerita satu-satu karakter yang ada kat Thinker tu aku rasa kena ambik masa yang lama sikit la kot untuk menulis tu, dan untuk makluman lah, CERITA AKU ni adalah sekadar untuk bercerita apa yang aku dah tengok kat video-video yang aku cerita ni semua, maksudnya setiap pandangan apa semua tu dari aku sendiri lah, takde kena mengena dengan empunya video tu okay, boleh jadi cerita aku ni sebenarnya tak sama maksud pun dengan video sebenar tu. . Okay masuk balik kat Thinker, biasala dalam apa-apa pun mesti kita ada minat dan tak minat kan, jadi dalam Thinker ni aku ada minat beberapa orang dan aku jugak ada macam kurang sikitlah, takde lah aku tak minat dia, ni berdasarkan apa aku tengok kat LAT la ni. . Aku rasa aku paling minat kat Nyet, Adib, & Jai la kot, sebab tiga orang ni jenis yang macam mana aku nak cakap eh, tiga orang ni ada karakter yang aku minat, tak tau nak cakap macam mana, macam orang lain aku minat jugak tapi kalau tiga orang ni paling minat la haha. Pink dengan baleh pun best jugak dua orang ni, senang cite semua geng Thinker ni susah la nak boring kalau ada dengan diaorang aku rasa. . . Thanks for Follow & Support @msa.my
  • SEGMEN : CERITA AKU. . = @thinker.studios (Part 3) . ThinkerStudios ni dia ada macam-macam karakter dalam tu yang boleh orang untuk suka dan boleh jugak untuk orang benci haha, tapi Thinker tetap jadi Thinker jugak walaupun ada orang nak benci ke apa, dah diaorang memang macam tu. . Kalau aku nak cerita satu-satu karakter yang ada kat Thinker tu aku rasa kena ambik masa yang lama sikit la kot untuk menulis tu, dan untuk makluman lah, CERITA AKU ni adalah sekadar untuk bercerita apa yang aku dah tengok kat video-video yang aku cerita ni semua, maksudnya setiap pandangan apa semua tu dari aku sendiri lah, takde kena mengena dengan empunya video tu okay, boleh jadi cerita aku ni sebenarnya tak sama maksud pun dengan video sebenar tu. . Okay masuk balik kat Thinker, biasala dalam apa-apa pun mesti kita ada minat dan tak minat kan, jadi dalam Thinker ni aku ada minat beberapa orang dan aku jugak ada macam kurang sikitlah, takde lah aku tak minat dia, ni berdasarkan apa aku tengok kat LAT la ni. . Aku rasa aku paling minat kat Nyet, Adib, & Jai la kot, sebab tiga orang ni jenis yang macam mana aku nak cakap eh, tiga orang ni ada karakter yang aku minat, tak tau nak cakap macam mana, macam orang lain aku minat jugak tapi kalau tiga orang ni paling minat la haha. Pink dengan baleh pun best jugak dua orang ni, senang cite semua geng Thinker ni susah la nak boring kalau ada dengan diaorang aku rasa. . . Thanks for Follow & Support @msa.my
  • 36 1
  • msachannel.my - MSA Channel | 🇲🇾 @msachannel.my 3 months ago
  • SEGMEN : CERITA AKU.
.
= @thinker.studios (Part 2)
.
Aku mula suka kat Life At Thinker (LAT) ni dari awal aku tengok lagi, sebab pengacara dia sempoi habis, sape lagi kalau bukan bos Adly kan, tapi bukan sebab bos Adly sorang je yang buat LAT tu best, semua geng Thinker la yang buat LAT ni jadi lagi best.
.
Bos Adly ni pun aku dah kenal dulu kat Buruk/Cantik, masa tu aku tengok dia cakap power la sebab banyak pengalaman kan, tapi bila tengok kat LAT ni sempoi habis perangai bos Adly ni sebenarnya, jenis gila-gila jugak pernagai dia.
.
Boleh kata aku try start tengok dari episod yang awal balik jugak la LAT ni, sebab content dia banyak yang best untuk aku tengok, dan kat LAT ni jugak lah aku kenal akak TRIVAGO tu, awal-awal tu tak perasan pun bila dia cakap kat LAT tu, tapi bila geng Thinker ni bagitau yang dia ni TRIVAGO baru la aku perasan.
.
Semua episod LAT best, tapi ada satu episod tu macam aku tak suka sikit, tapi lepas tu aku okay balik, masa yang Mawar kena marah kat Adly pasal desert ke apa aku lupa, takdelah marah tapi macam "itu bukan masalah aku bla bla bla", benda tu biasa lah bagi aku kan sebab dia bos, tapi aku tak suka cara tu lah, padahal Mawar tak salah pon, tapi last tu diaorang dapat settle jugak, beli apa aku tak ingat dah yang syazwan cadang untuk ganti apa yang Mya lupa beli tu, dan bos Adly pun macam okay je lepas tu, dia tau Mya yang salah, dan aku rasa yang bos Adly tu pun bukan jenis yang suka nak menengking anak buah ke apa, jadi aku rasa benda tu sangat lah normal sebenarnya, so aku jadi okay balik dengan benda yang aku tak suka tu haha.
.
.
Thanks for Follow & Support @msa.my SEGMEN : CERITA AKU. . = @thinker.studios (Part 2) . Aku mula suka kat Life At Thinker (LAT) ni dari awal aku tengok lagi, sebab pengacara dia sempoi habis, sape lagi kalau bukan bos Adly kan, tapi bukan sebab bos Adly sorang je yang buat LAT tu best, semua geng Thinker la yang buat LAT ni jadi lagi best. . Bos Adly ni pun aku dah kenal dulu kat Buruk/Cantik, masa tu aku tengok dia cakap power la sebab banyak pengalaman kan, tapi bila tengok kat LAT ni sempoi habis perangai bos Adly ni sebenarnya, jenis gila-gila jugak pernagai dia. . Boleh kata aku try start tengok dari episod yang awal balik jugak la LAT ni, sebab content dia banyak yang best untuk aku tengok, dan kat LAT ni jugak lah aku kenal akak TRIVAGO tu, awal-awal tu tak perasan pun bila dia cakap kat LAT tu, tapi bila geng Thinker ni bagitau yang dia ni TRIVAGO baru la aku perasan. . Semua episod LAT best, tapi ada satu episod tu macam aku tak suka sikit, tapi lepas tu aku okay balik, masa yang Mawar kena marah kat Adly pasal desert ke apa aku lupa, takdelah marah tapi macam "itu bukan masalah aku bla bla bla", benda tu biasa lah bagi aku kan sebab dia bos, tapi aku tak suka cara tu lah, padahal Mawar tak salah pon, tapi last tu diaorang dapat settle jugak, beli apa aku tak ingat dah yang syazwan cadang untuk ganti apa yang Mya lupa beli tu, dan bos Adly pun macam okay je lepas tu, dia tau Mya yang salah, dan aku rasa yang bos Adly tu pun bukan jenis yang suka nak menengking anak buah ke apa, jadi aku rasa benda tu sangat lah normal sebenarnya, so aku jadi okay balik dengan benda yang aku tak suka tu haha. . . Thanks for Follow & Support @msa.my
  • SEGMEN : CERITA AKU. . = @thinker.studios (Part 2) . Aku mula suka kat Life At Thinker (LAT) ni dari awal aku tengok lagi, sebab pengacara dia sempoi habis, sape lagi kalau bukan bos Adly kan, tapi bukan sebab bos Adly sorang je yang buat LAT tu best, semua geng Thinker la yang buat LAT ni jadi lagi best. . Bos Adly ni pun aku dah kenal dulu kat Buruk/Cantik, masa tu aku tengok dia cakap power la sebab banyak pengalaman kan, tapi bila tengok kat LAT ni sempoi habis perangai bos Adly ni sebenarnya, jenis gila-gila jugak pernagai dia. . Boleh kata aku try start tengok dari episod yang awal balik jugak la LAT ni, sebab content dia banyak yang best untuk aku tengok, dan kat LAT ni jugak lah aku kenal akak TRIVAGO tu, awal-awal tu tak perasan pun bila dia cakap kat LAT tu, tapi bila geng Thinker ni bagitau yang dia ni TRIVAGO baru la aku perasan. . Semua episod LAT best, tapi ada satu episod tu macam aku tak suka sikit, tapi lepas tu aku okay balik, masa yang Mawar kena marah kat Adly pasal desert ke apa aku lupa, takdelah marah tapi macam "itu bukan masalah aku bla bla bla", benda tu biasa lah bagi aku kan sebab dia bos, tapi aku tak suka cara tu lah, padahal Mawar tak salah pon, tapi last tu diaorang dapat settle jugak, beli apa aku tak ingat dah yang syazwan cadang untuk ganti apa yang Mya lupa beli tu, dan bos Adly pun macam okay je lepas tu, dia tau Mya yang salah, dan aku rasa yang bos Adly tu pun bukan jenis yang suka nak menengking anak buah ke apa, jadi aku rasa benda tu sangat lah normal sebenarnya, so aku jadi okay balik dengan benda yang aku tak suka tu haha. . . Thanks for Follow & Support @msa.my
  • 3 1
  • thinker.studios - Thinker Studios @thinker.studios 4 months ago
  • #LifeAtThinker episod baru sudah up! Fashion show and photoshoot raya siapp. Kau hado?? Link kat profile guys!! #lifeatthinker episod baru sudah up! Fashion show and photoshoot raya siapp. Kau hado?? Link kat profile guys!!
  • #lifeatthinker episod baru sudah up! Fashion show and photoshoot raya siapp. Kau hado?? Link kat profile guys!!
  • 3312 11
  • adlysyairi - Adly Syairi Ramly @adlysyairi 6 months ago
  • Earlier today at @chaiwallaco Johor Bahru. 
Thank you so much to those who came for @thinker.studios x @herbalessences giveaway. I heard some came as early as 8am! Korang memang best!

It was an overwhelming experience to me, the love towards what we at #ThinkerStudios did is definitely money can’t buy, and I truly and sincerely appreciate it.

Thank you @jem_crossover for introducing me to Reen from @chaiwallaco who was kind enough to let us use their space for the giveaway. 
Thank you @tip_theicecreamproject for the inviting us for a dessert treat. 
Most importantly, thank you #HerbalEssences Malaysia team for believing in Thinker Studios and for wanting to embark on this exciting project.

Thank you orang Johor for being a cool bunch. Mintak maaf buat mana yang tak dapat the T-shirts, tote-bags and shampoos. 
Last leg of the giveaway happening next week at... I’ll save that for later 😆

Sorry takde video proper, tak sempat lagi nak transfer. Full recap nanti dekat #LifeAtThinker 30 March, 2019. 
Also thank you to the team yang turun @idzwankhalid @aliaharisya @syafiqshukri @hariezhaiqal @nazrinuyop and @ahirineahirudin One hell of a trip it was 🤣

Again, thank you, thank you, thank you ❤️ Earlier today at @chaiwallaco Johor Bahru. Thank you so much to those who came for @thinker.studios x @herbalessences giveaway. I heard some came as early as 8am! Korang memang best! It was an overwhelming experience to me, the love towards what we at #thinkerstudios did is definitely money can’t buy, and I truly and sincerely appreciate it. Thank you @jem_crossover for introducing me to Reen from @chaiwallaco who was kind enough to let us use their space for the giveaway. Thank you @tip_theicecreamproject for the inviting us for a dessert treat. Most importantly, thank you #herbalessences Malaysia team for believing in Thinker Studios and for wanting to embark on this exciting project. Thank you orang Johor for being a cool bunch. Mintak maaf buat mana yang tak dapat the T-shirts, tote-bags and shampoos. Last leg of the giveaway happening next week at... I’ll save that for later 😆 Sorry takde video proper, tak sempat lagi nak transfer. Full recap nanti dekat #lifeatthinker 30 March, 2019. Also thank you to the team yang turun @idzwankhalid @aliaharisya @syafiqshukri @hariezhaiqal @nazrinuyop and @ahirineahirudin One hell of a trip it was 🤣 Again, thank you, thank you, thank you ❤️
  • Earlier today at @chaiwallaco Johor Bahru. Thank you so much to those who came for @thinker.studios x @herbalessences giveaway. I heard some came as early as 8am! Korang memang best! It was an overwhelming experience to me, the love towards what we at #thinkerstudios did is definitely money can’t buy, and I truly and sincerely appreciate it. Thank you @jem_crossover for introducing me to Reen from @chaiwallaco who was kind enough to let us use their space for the giveaway. Thank you @tip_theicecreamproject for the inviting us for a dessert treat. Most importantly, thank you #herbalessences Malaysia team for believing in Thinker Studios and for wanting to embark on this exciting project. Thank you orang Johor for being a cool bunch. Mintak maaf buat mana yang tak dapat the T-shirts, tote-bags and shampoos. Last leg of the giveaway happening next week at... I’ll save that for later 😆 Sorry takde video proper, tak sempat lagi nak transfer. Full recap nanti dekat #lifeatthinker 30 March, 2019. Also thank you to the team yang turun @idzwankhalid @aliaharisya @syafiqshukri @hariezhaiqal @nazrinuyop and @ahirineahirudin One hell of a trip it was 🤣 Again, thank you, thank you, thank you ❤️
  • 2015 49
  • thinker.studios - Thinker Studios @thinker.studios 7 months ago
  • Bersempena dengan episod ke 100 #LifeAtThinker, kitorang dengan Herbal Essences nak bagi 150 helai T-Shirt, tote bag dan shampoo Herbal Essence for FREE!
Macamana nak dapat? Make sure korang tengok #LifeAtThinker Sabtu ni, March 16, 2019.
Thank you for the love and support selama ni. We wouldn’t have achieved what we achieved today tanpa korang ❤️ - Adly Bersempena dengan episod ke 100 #lifeatthinker, kitorang dengan Herbal Essences nak bagi 150 helai T-Shirt, tote bag dan shampoo Herbal Essence for FREE! Macamana nak dapat? Make sure korang tengok #lifeatthinker Sabtu ni, March 16, 2019. Thank you for the love and support selama ni. We wouldn’t have achieved what we achieved today tanpa korang ❤️ - Adly
  • Bersempena dengan episod ke 100 #lifeatthinker, kitorang dengan Herbal Essences nak bagi 150 helai T-Shirt, tote bag dan shampoo Herbal Essence for FREE! Macamana nak dapat? Make sure korang tengok #lifeatthinker Sabtu ni, March 16, 2019. Thank you for the love and support selama ni. We wouldn’t have achieved what we achieved today tanpa korang ❤️ - Adly
  • 10551 340
  • adlysyairi - Adly Syairi Ramly @adlysyairi 7 months ago
  • @thinker.studios x @herbalessences 
150 pieces of the tee tote bag and Herbal Essences shampoo to be given away as our little gesture of appreciation. Details on how you can try to get one will be on #LifeAtThinker 100th episode this Saturday, March 16, 2019 @thinker.studios x @herbalessences 150 pieces of the tee tote bag and Herbal Essences shampoo to be given away as our little gesture of appreciation. Details on how you can try to get one will be on #lifeatthinker 100th episode this Saturday, March 16, 2019
  • @thinker.studios x @herbalessences 150 pieces of the tee tote bag and Herbal Essences shampoo to be given away as our little gesture of appreciation. Details on how you can try to get one will be on #lifeatthinker 100th episode this Saturday, March 16, 2019
  • 3710 75
  • thinker.studios - Thinker Studios @thinker.studios 8 months ago
  • Siapa dah tengok #LifeAtThinker harini? Kalau dah, ni ada a few submission untuk meme @yayazahir 🤣. Come on, keep them coming guys dengan hashtag #YayaImOut 😂. Takkan nak biar @_hqldin menang kottt? Jangan lupa "public" kan profile supaya semua orang boleh tengok! 😁 Siapa dah tengok #lifeatthinker harini? Kalau dah, ni ada a few submission untuk meme @yayazahir 🤣. Come on, keep them coming guys dengan hashtag #yayaimout 😂. Takkan nak biar @_hqldin menang kottt? Jangan lupa "public" kan profile supaya semua orang boleh tengok! 😁
  • Siapa dah tengok #lifeatthinker harini? Kalau dah, ni ada a few submission untuk meme @yayazahir 🤣. Come on, keep them coming guys dengan hashtag #yayaimout 😂. Takkan nak biar @_hqldin menang kottt? Jangan lupa "public" kan profile supaya semua orang boleh tengok! 😁
  • 9893 79
  • adlysyairi - Adly Syairi Ramly @adlysyairi 10 months ago
  • @hwadrin have been working really hard in completing @thinker.studios #LifeAtThinker first ever physical comic. 
His part is almost done and now on to me for the text to go with it. 
We have no idea on what would be the best way to release this yet, but our promise is, it will definitely be out, by hook or by crook, so bear with us. *This is the first draft of the comic cover. We are tweaking it as we speak @hwadrin have been working really hard in completing @thinker.studios #lifeatthinker first ever physical comic. His part is almost done and now on to me for the text to go with it. We have no idea on what would be the best way to release this yet, but our promise is, it will definitely be out, by hook or by crook, so bear with us. *This is the first draft of the comic cover. We are tweaking it as we speak
  • @hwadrin have been working really hard in completing @thinker.studios #lifeatthinker first ever physical comic. His part is almost done and now on to me for the text to go with it. We have no idea on what would be the best way to release this yet, but our promise is, it will definitely be out, by hook or by crook, so bear with us. *This is the first draft of the comic cover. We are tweaking it as we speak
  • 7200 65