#lover Instagram Photos & Videos

lover - 12437472 posts

Latest Instagram Posts

  • 0 1
  • - Atehere historia e radhes filloj, shpresoj qe tju pelqej... 😍❤🙈
.
#Pjesa 1
- Bente shume nxehte ate dite..E shtire ne shenzllonin prane detit dukej sikur i mungonte deshira te ngrihej dhe te provonte ujin e kripur te detit.Dielli dukej sikur luante me lekuren e saj me shume
deshire dhe ate ne fakt nuk e besdiste kjo gje.Indiferente ndaj britmave te gezuara te te rinjeve qe luanin me njeri tjetrin, vendosi kufjet dhe kenga e pare ne play listen e saj si per ironi ishte
"Summer time sadness" e Lana Del Ray.
-Fiks ne momentin e duhur.- mendoi me vete.
Hera heres ngrinte koken dhe hidhte nje veshtrime te ftohte rreth e rrotull dhe dukej sikur asgje nuk ishte aq interesante sa te terhiqte vemendjen e saj.
Muzika ne nje moment ndaloi..Mesa duket dikush po
telefononte.Dhe nuk gabohej,ishte e ema qe kishte harruar ta merrte
per ti dhene intenerarin e dites ashtu sic i kishte premtuar.Prinderit e
saj ishin shume te dhene pas saj,thua sikur te ishte e vetmja mbi toke.Fillimisht ajo ishte besdisur nga ky fakt por me von nuk e shqetesonte me.
-Eda ,po ku je me mam se me bere merak.Sikur me the qe do me telefonoje shpesh,ti e di qe un tek ty e kam mendjen.
-Po mami,ke te drejte,po e ke parasysh si jane pushimet.Deti ma mori mendjen.
Ishte hera e par qe Eda shkonte me pushime pa prinderit e saj.Se
dinte as vet si ia kishte dal ti bindte, por ja sot ishte ne Sarande me Alden miken e saj me te mire,moter shpirti sic i pelqente atyre ta quanin njera -tjetren. -Po he me thuaj Eda,ckeni ber,ku jeni?Ka te tjetre aty?Apo vetem ju? Se mos keni dhe ndonje shok me vete?-bombardoi me pyetje e
ema. A ty te lumt goja mam.-U pergjigj me te qeshur Eda.
-A dashke eee?
-Po pse jo ,shoqeria e cunave eshte interesante.Le qe harrova,sot
nuk ka cuna qe te shohin si shoqe. - ironizoi Eda.
- A keto kunjat e tua. qeshi e ema.
-Jo ma quhen ironi..Sepse njerezit e zgjuar ironizojne...kunjat jane
per njerezit e ceket pa bagazh.-shtoi Eda...
#vazhdon
- Pres komentet nga ju , a doni qe ta vazhdojm historin... 👇😍🤤💫 - Atehere historia e radhes filloj, shpresoj qe tju pelqej... 😍❤🙈 . #pjesa 1 - Bente shume nxehte ate dite..E shtire ne shenzllonin prane detit dukej sikur i mungonte deshira te ngrihej dhe te provonte ujin e kripur te detit.Dielli dukej sikur luante me lekuren e saj me shume deshire dhe ate ne fakt nuk e besdiste kjo gje.Indiferente ndaj britmave te gezuara te te rinjeve qe luanin me njeri tjetrin, vendosi kufjet dhe kenga e pare ne play listen e saj si per ironi ishte "Summer time sadness" e Lana Del Ray. -Fiks ne momentin e duhur.- mendoi me vete. Hera heres ngrinte koken dhe hidhte nje veshtrime te ftohte rreth e rrotull dhe dukej sikur asgje nuk ishte aq interesante sa te terhiqte vemendjen e saj. Muzika ne nje moment ndaloi..Mesa duket dikush po telefononte.Dhe nuk gabohej,ishte e ema qe kishte harruar ta merrte per ti dhene intenerarin e dites ashtu sic i kishte premtuar.Prinderit e saj ishin shume te dhene pas saj,thua sikur te ishte e vetmja mbi toke.Fillimisht ajo ishte besdisur nga ky fakt por me von nuk e shqetesonte me. -Eda ,po ku je me mam se me bere merak.Sikur me the qe do me telefonoje shpesh,ti e di qe un tek ty e kam mendjen. -Po mami,ke te drejte,po e ke parasysh si jane pushimet.Deti ma mori mendjen. Ishte hera e par qe Eda shkonte me pushime pa prinderit e saj.Se dinte as vet si ia kishte dal ti bindte, por ja sot ishte ne Sarande me Alden miken e saj me te mire,moter shpirti sic i pelqente atyre ta quanin njera -tjetren. -Po he me thuaj Eda,ckeni ber,ku jeni?Ka te tjetre aty?Apo vetem ju? Se mos keni dhe ndonje shok me vete?-bombardoi me pyetje e ema. A ty te lumt goja mam.-U pergjigj me te qeshur Eda. -A dashke eee? -Po pse jo ,shoqeria e cunave eshte interesante.Le qe harrova,sot nuk ka cuna qe te shohin si shoqe. - ironizoi Eda. - A keto kunjat e tua. qeshi e ema. -Jo ma quhen ironi..Sepse njerezit e zgjuar ironizojne...kunjat jane per njerezit e ceket pa bagazh.-shtoi Eda... #vazhdon - Pres komentet nga ju , a doni qe ta vazhdojm historin... 👇😍🤤💫
  • - Atehere historia e radhes filloj, shpresoj qe tju pelqej... 😍❤🙈 . #pjesa 1 - Bente shume nxehte ate dite..E shtire ne shenzllonin prane detit dukej sikur i mungonte deshira te ngrihej dhe te provonte ujin e kripur te detit.Dielli dukej sikur luante me lekuren e saj me shume deshire dhe ate ne fakt nuk e besdiste kjo gje.Indiferente ndaj britmave te gezuara te te rinjeve qe luanin me njeri tjetrin, vendosi kufjet dhe kenga e pare ne play listen e saj si per ironi ishte "Summer time sadness" e Lana Del Ray. -Fiks ne momentin e duhur.- mendoi me vete. Hera heres ngrinte koken dhe hidhte nje veshtrime te ftohte rreth e rrotull dhe dukej sikur asgje nuk ishte aq interesante sa te terhiqte vemendjen e saj. Muzika ne nje moment ndaloi..Mesa duket dikush po telefononte.Dhe nuk gabohej,ishte e ema qe kishte harruar ta merrte per ti dhene intenerarin e dites ashtu sic i kishte premtuar.Prinderit e saj ishin shume te dhene pas saj,thua sikur te ishte e vetmja mbi toke.Fillimisht ajo ishte besdisur nga ky fakt por me von nuk e shqetesonte me. -Eda ,po ku je me mam se me bere merak.Sikur me the qe do me telefonoje shpesh,ti e di qe un tek ty e kam mendjen. -Po mami,ke te drejte,po e ke parasysh si jane pushimet.Deti ma mori mendjen. Ishte hera e par qe Eda shkonte me pushime pa prinderit e saj.Se dinte as vet si ia kishte dal ti bindte, por ja sot ishte ne Sarande me Alden miken e saj me te mire,moter shpirti sic i pelqente atyre ta quanin njera -tjetren. -Po he me thuaj Eda,ckeni ber,ku jeni?Ka te tjetre aty?Apo vetem ju? Se mos keni dhe ndonje shok me vete?-bombardoi me pyetje e ema. A ty te lumt goja mam.-U pergjigj me te qeshur Eda. -A dashke eee? -Po pse jo ,shoqeria e cunave eshte interesante.Le qe harrova,sot nuk ka cuna qe te shohin si shoqe. - ironizoi Eda. - A keto kunjat e tua. qeshi e ema. -Jo ma quhen ironi..Sepse njerezit e zgjuar ironizojne...kunjat jane per njerezit e ceket pa bagazh.-shtoi Eda... #vazhdon - Pres komentet nga ju , a doni qe ta vazhdojm historin... 👇😍🤤💫
  • 38 2
  • 3 1