#loveterox Instagram Photos & Videos

loveterox - 2529 posts

Latest Instagram Posts

  • yoursmiraaaa - ITSSSSMIRAAAA!!!! @yoursmiraaaa 1 month ago
  • 2nd spot @kellies.castle
Memang setiap penjuru castle kita tangkap gmbr.
πŸ‘£Kat jambatan tu
πŸ‘£Pokok kat depan selepas jambatan tu
πŸ‘£Laluan ke kanan sikit sebelah pokok tu
πŸ‘£Kat tangga nak naik Castle tu
πŸ‘£Kat tangga sama but atas sikit (baru sampai Castle tu)
πŸ‘£Kat luar salah satu bilik dalam Castle tu
πŸ‘£Kat garden(I think so) bergilir2 ambil gambar
πŸ‘£Kat tangga (video Adda tak menjadiπŸ˜‚)
πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£..... And the list goes on....
Dah aku penat nak type panjang panjang.
Main point is seluruh tempat la  it's sebab masa tak mengizinkan kalau tak semua tempat kita tangkap gambar πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Jenabs #KelliesCastle #300PlusPics #ICantPostBanyakSangatGambarKenaSimpanUtkThrowbackJugak #loveTerox 2nd spot @kellies.castle Memang setiap penjuru castle kita tangkap gmbr. πŸ‘£Kat jambatan tu πŸ‘£Pokok kat depan selepas jambatan tu πŸ‘£Laluan ke kanan sikit sebelah pokok tu πŸ‘£Kat tangga nak naik Castle tu πŸ‘£Kat tangga sama but atas sikit (baru sampai Castle tu) πŸ‘£Kat luar salah satu bilik dalam Castle tu πŸ‘£Kat garden(I think so) bergilir2 ambil gambar πŸ‘£Kat tangga (video Adda tak menjadiπŸ˜‚) πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£..... And the list goes on.... Dah aku penat nak type panjang panjang. Main point is seluruh tempat la it's sebab masa tak mengizinkan kalau tak semua tempat kita tangkap gambar πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #jenabs #kelliescastle #300pluspics #icantpostbanyaksangatgambarkenasimpanutkthrowbackjugak #loveterox
  • 2nd spot @kellies.castle Memang setiap penjuru castle kita tangkap gmbr. πŸ‘£Kat jambatan tu πŸ‘£Pokok kat depan selepas jambatan tu πŸ‘£Laluan ke kanan sikit sebelah pokok tu πŸ‘£Kat tangga nak naik Castle tu πŸ‘£Kat tangga sama but atas sikit (baru sampai Castle tu) πŸ‘£Kat luar salah satu bilik dalam Castle tu πŸ‘£Kat garden(I think so) bergilir2 ambil gambar πŸ‘£Kat tangga (video Adda tak menjadiπŸ˜‚) πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£..... And the list goes on.... Dah aku penat nak type panjang panjang. Main point is seluruh tempat la it's sebab masa tak mengizinkan kalau tak semua tempat kita tangkap gambar πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #jenabs #kelliescastle #300pluspics #icantpostbanyaksangatgambarkenasimpanutkthrowbackjugak #loveterox
  • 34 1