#newthing Instagram Photos & Videos

newthing - 74360 posts

Latest Instagram Posts

  • emmaproofreader - Emma Smith @emmaproofreader 21 hours ago
  • Our fourth #newthing on the boys' week away was a day on Santander Cycles in London. We saw so much and it only cost £6 – preferable to the tube on so many levels!

Our hotel was in Westminster so it was a bit of a journey to get away from the more well-known (touristy) parts of the city. This video shows water in the Princess Diana Memorial Fountain in Hyde Park. Hopefully the slow-motion works! 😁 #100DaysNoTV Our fourth #newthing on the boys' week away was a day on Santander Cycles in London. We saw so much and it only cost £6 – preferable to the tube on so many levels! Our hotel was in Westminster so it was a bit of a journey to get away from the more well-known (touristy) parts of the city. This video shows water in the Princess Diana Memorial Fountain in Hyde Park. Hopefully the slow-motion works! 😁 #100daysnotv
  • Our fourth #newthing on the boys' week away was a day on Santander Cycles in London. We saw so much and it only cost £6 – preferable to the tube on so many levels! Our hotel was in Westminster so it was a bit of a journey to get away from the more well-known (touristy) parts of the city. This video shows water in the Princess Diana Memorial Fountain in Hyde Park. Hopefully the slow-motion works! 😁 #100daysnotv
  • 14 1
  • putrizuraidah - p u t r i l u v o i l s @putrizuraidah 1 day ago
  • Art theraphy class with nurul today. Tak plan pon nak join class ni. Dah 2x ticer buat class art theraphy ni tp tgk advert dia mcm angin lalu jerr.😆 Masa scroll ig @zayenki_healing  tetibe ada latest advert abt this class. Dan2 tu gak wasap organizer evendo mase tu dah pukul 1.04am😆. Tujuan attend class ni mmg takde tujuan🤣🤣 Dah masuk kelas so lukis je la apa yg terlintas. 
Seriously tak sangka pulak apa feeling yg body kita rasa boleh ditranslate dlm lukisan.

Masa lukis ni mmg main lukis je. Bukan body bg signal suruh lukis bird or sun or flower. Idea nak lukis tu dtg mcm tu je. Taktau pon flower indicate apa, bird indicate apa, sun indicate apa.

Tapi bila ticer interpret and explain satu2 about the picture, mmg semuanya berkaitan dgn feeling yg dirasa sekarang. Apa feeling tu? Biar lah rahsia..kihkihkih

Ticer advice gune eo rose. Nasib mak ade dah⚘

Tq @zayenki_healing for the precious ilmu. Until next class pulak.

Err..cantik tak lukisan mak?? 🤪🤪 #arttherapy 
#newthing Art theraphy class with nurul today. Tak plan pon nak join class ni. Dah 2x ticer buat class art theraphy ni tp tgk advert dia mcm angin lalu jerr.😆 Masa scroll ig @zayenki_healing tetibe ada latest advert abt this class. Dan2 tu gak wasap organizer evendo mase tu dah pukul 1.04am😆. Tujuan attend class ni mmg takde tujuan🤣🤣 Dah masuk kelas so lukis je la apa yg terlintas. Seriously tak sangka pulak apa feeling yg body kita rasa boleh ditranslate dlm lukisan. Masa lukis ni mmg main lukis je. Bukan body bg signal suruh lukis bird or sun or flower. Idea nak lukis tu dtg mcm tu je. Taktau pon flower indicate apa, bird indicate apa, sun indicate apa. Tapi bila ticer interpret and explain satu2 about the picture, mmg semuanya berkaitan dgn feeling yg dirasa sekarang. Apa feeling tu? Biar lah rahsia..kihkihkih Ticer advice gune eo rose. Nasib mak ade dah⚘ Tq @zayenki_healing for the precious ilmu. Until next class pulak. Err..cantik tak lukisan mak?? 🤪🤪 #arttherapy #newthing
  • Art theraphy class with nurul today. Tak plan pon nak join class ni. Dah 2x ticer buat class art theraphy ni tp tgk advert dia mcm angin lalu jerr.😆 Masa scroll ig @zayenki_healing tetibe ada latest advert abt this class. Dan2 tu gak wasap organizer evendo mase tu dah pukul 1.04am😆. Tujuan attend class ni mmg takde tujuan🤣🤣 Dah masuk kelas so lukis je la apa yg terlintas. Seriously tak sangka pulak apa feeling yg body kita rasa boleh ditranslate dlm lukisan. Masa lukis ni mmg main lukis je. Bukan body bg signal suruh lukis bird or sun or flower. Idea nak lukis tu dtg mcm tu je. Taktau pon flower indicate apa, bird indicate apa, sun indicate apa. Tapi bila ticer interpret and explain satu2 about the picture, mmg semuanya berkaitan dgn feeling yg dirasa sekarang. Apa feeling tu? Biar lah rahsia..kihkihkih Ticer advice gune eo rose. Nasib mak ade dah⚘ Tq @zayenki_healing for the precious ilmu. Until next class pulak. Err..cantik tak lukisan mak?? 🤪🤪 #arttherapy #newthing
  • 9 6
  • earthisinspace - Noah Hayden✒ @earthisinspace 1 day ago
  • Design #4 "Far"
.
What do you think? Let me know in the comments, and also feel free to share or repost with credit.
.
Remember to look for the hidden theme! Design #4 "Far" . What do you think? Let me know in the comments, and also feel free to share or repost with credit. . Remember to look for the hidden theme!
  • Design #4 "Far" . What do you think? Let me know in the comments, and also feel free to share or repost with credit. . Remember to look for the hidden theme!
  • 8 1