#tips Instagram Photos & Videos

tips - 8400816 posts

Latest Instagram Posts

  • ayurvedamacedonia - Ayurveda Macedonia @ayurvedamacedonia 2 minutes ago
  • Употреба и придобивки од #Neem маслото 🌱  Се користи во Индија и во ајурведата повеќе од 5.000 години. Ним е лековита билка и ајурведски лек со многу примени за здравјето, убавината, кај миленичиња и во домот.  За жал, повеќето луѓе не знаат ништо за придобивките од маслото од ним и за неговата употреба во градината.
Користењето на ним масло е толку благопријатно и здраво што дрвото ги добило имињата: „растение за целосно здравје“, „селска аптека“ и „дрво на животот“. Што е ним маслото и како може да се користи? 
Ви даваме предлози и рецепти од ним масло: 🌱 Neem маслото можете да го употребувате кај следните проблеми и промени на косата: 🌿Спречува и третира првут и сув скалп
🌿Го хидрира скалпот и косата
🌿Одржува здраво ниво на pH вредност на скалпот
🌿Го намалува чешањето и псоријазата
🌿Го зајакнува коренот на косата и потикнува растот на косата. 🌿Ја омекнува грубата коса и ја обликува фризурата
🌿Отстранува и спречува вошки на главата
🌿Ја регенерира оштетената коса

Квалитетно нимово масло можете да најдете кај нас. Доволно е само да ни се јавите или пишете.
Вршиме 🚚 и до вашиот 🏡

#ayurvedacentar 
#ayurvedamacedonia #ayurvedicmedicine
#ayurvedictreatment 
#ayurvedicherbs
#ayurvedic 
#ayurveda 
#medicine 
#treatment 
#skin 
#massage 
#lungcancer 
#body 
#cure 
#herbs 
#medicines 
#remedies 
#products 
#tips 
#diet 
#tea 
#healing 
#treatments 
#system 
#benefits Употреба и придобивки од #neem маслото 🌱 Се користи во Индија и во ајурведата повеќе од 5.000 години. Ним е лековита билка и ајурведски лек со многу примени за здравјето, убавината, кај миленичиња и во домот. За жал, повеќето луѓе не знаат ништо за придобивките од маслото од ним и за неговата употреба во градината. Користењето на ним масло е толку благопријатно и здраво што дрвото ги добило имињата: „растение за целосно здравје“, „селска аптека“ и „дрво на животот“. Што е ним маслото и како може да се користи? Ви даваме предлози и рецепти од ним масло: 🌱 Neem маслото можете да го употребувате кај следните проблеми и промени на косата: 🌿Спречува и третира првут и сув скалп 🌿Го хидрира скалпот и косата 🌿Одржува здраво ниво на pH вредност на скалпот 🌿Го намалува чешањето и псоријазата 🌿Го зајакнува коренот на косата и потикнува растот на косата. 🌿Ја омекнува грубата коса и ја обликува фризурата 🌿Отстранува и спречува вошки на главата 🌿Ја регенерира оштетената коса Квалитетно нимово масло можете да најдете кај нас. Доволно е само да ни се јавите или пишете. Вршиме 🚚 и до вашиот 🏡 #ayurvedacentar #ayurvedamacedonia #ayurvedicmedicine #ayurvedictreatment #ayurvedicherbs #ayurvedic #ayurveda #medicine #treatment #skin #massage #lungcancer #body #cure #herbs #medicines #remedies #products #tips #diet #tea #healing #treatments #system #benefits
  • Употреба и придобивки од #neem маслото 🌱 Се користи во Индија и во ајурведата повеќе од 5.000 години. Ним е лековита билка и ајурведски лек со многу примени за здравјето, убавината, кај миленичиња и во домот. За жал, повеќето луѓе не знаат ништо за придобивките од маслото од ним и за неговата употреба во градината. Користењето на ним масло е толку благопријатно и здраво што дрвото ги добило имињата: „растение за целосно здравје“, „селска аптека“ и „дрво на животот“. Што е ним маслото и како може да се користи? Ви даваме предлози и рецепти од ним масло: 🌱 Neem маслото можете да го употребувате кај следните проблеми и промени на косата: 🌿Спречува и третира првут и сув скалп 🌿Го хидрира скалпот и косата 🌿Одржува здраво ниво на pH вредност на скалпот 🌿Го намалува чешањето и псоријазата 🌿Го зајакнува коренот на косата и потикнува растот на косата. 🌿Ја омекнува грубата коса и ја обликува фризурата 🌿Отстранува и спречува вошки на главата 🌿Ја регенерира оштетената коса Квалитетно нимово масло можете да најдете кај нас. Доволно е само да ни се јавите или пишете. Вршиме 🚚 и до вашиот 🏡 #ayurvedacentar #ayurvedamacedonia #ayurvedicmedicine #ayurvedictreatment #ayurvedicherbs #ayurvedic #ayurveda #medicine #treatment #skin #massage #lungcancer #body #cure #herbs #medicines #remedies #products #tips #diet #tea #healing #treatments #system #benefits
  • 0 0
  • lovestohavecom - LovestoHAVE @lovestohavecom 4 minutes ago
  • Vandaag nemen we een kijkje binnen bij Michèle van @industrieelchique. Zij omschrijft haar stijl als industrieel, modern met een klassieke twist en warme houttinten. Hoe fijn en gezellig ziet deze slaapkamer er uit?!😍 De rest zie je in de blog! 👉🏼 Link in bio. Vandaag nemen we een kijkje binnen bij Michèle van @industrieelchique. Zij omschrijft haar stijl als industrieel, modern met een klassieke twist en warme houttinten. Hoe fijn en gezellig ziet deze slaapkamer er uit?!😍 De rest zie je in de blog! 👉🏼 Link in bio.
  • Vandaag nemen we een kijkje binnen bij Michèle van @industrieelchique. Zij omschrijft haar stijl als industrieel, modern met een klassieke twist en warme houttinten. Hoe fijn en gezellig ziet deze slaapkamer er uit?!😍 De rest zie je in de blog! 👉🏼 Link in bio.
  • 0 1