#uns Instagram Photos & Videos

uns - 713938 posts

Latest Instagram Posts

  • -
WAH WANCINE LIBURAN NGENE KI, ENAKE GOLEK PANGGON MANGAN SING SYAHDU DISEK WAE KI LUR!!! 😍🤟
-
Koyo aku iki lho lur, bar golek jujukan makan sianh neng nggon warung makan khas sunda, tepate neng nggone @mangengking_solo lur, aku hobby jajan mrene ki mergo selain masakane wenakk, panggone yo syahdu tenan lur, cocok tenan dinggo jujukan mangan karo nyantai nyantai 😍
-
Ra gur kui lur, neng kene ki pelayanane yo joss banget, alias gercep, dadi nek misal koe meh pesen ra nganggo suwe pesenanmu langsung teko, dan sing genah regane relatif terjangkau lho lur 😍🤟
-
Yen aku ki mau pas mrene pesen Seafood Kendi lur, dadi sing special seko masakane iki, penyajiane di dekek neng njero kendi seko tanah liat lur, wadidaww unik tenan iki lur!!! 😍
-
🍽 FIRST BITE SEAFOOD KENDI
Sumpah porsi seafood e wakeh tenan lur, ki mau pas tak absen isine enek kepiting, udang, cumi, kerang hijau, plus jagung, dan iki di masak nganggo bumbu khas sunda 😍 pas tak dulit ki, beuhhh bumbune wenak tenan, gurih pedes manis, jan nglawuhi tenan lur, opo neh seafood e iki fresh banget lur, teksture empuk dan sing genah ANTI AMIS AMIS CLUB!!! wenakkk poll!!🤤
-
🔰 FYI sing Seafood Kendil iki yo isoh di gowo sak kendile lho lur, cocok tenan pokoke nggo oleh oleh yo masyuk banget, unik tenan soale penyajiane 😍🤟
-
🚀 Wes langsung diagendakne mrene wae lur, cocok tenan iki nggo jujukanmu nek lagi bingung golek tempat makan sing enak, nyaman, dan regane terjangkau 😍 pokoke sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥#madanglur
-
🏡 MANG ENGKING SOLO @mangengking_solo
🔰 RS UNS KE BARAT 100M, TEMPATNYA SELATAN JALAN, SEBELUM LAMPU MERAH
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
-
💰 SEAFOOD KENDI = 375K (BISA UNTUK 4-5 ORANG)
-
#kulinernengsolo - WAH WANCINE LIBURAN NGENE KI, ENAKE GOLEK PANGGON MANGAN SING SYAHDU DISEK WAE KI LUR!!! 😍🤟 - Koyo aku iki lho lur, bar golek jujukan makan sianh neng nggon warung makan khas sunda, tepate neng nggone @mangengking_solo lur, aku hobby jajan mrene ki mergo selain masakane wenakk, panggone yo syahdu tenan lur, cocok tenan dinggo jujukan mangan karo nyantai nyantai 😍 - Ra gur kui lur, neng kene ki pelayanane yo joss banget, alias gercep, dadi nek misal koe meh pesen ra nganggo suwe pesenanmu langsung teko, dan sing genah regane relatif terjangkau lho lur 😍🤟 - Yen aku ki mau pas mrene pesen Seafood Kendi lur, dadi sing special seko masakane iki, penyajiane di dekek neng njero kendi seko tanah liat lur, wadidaww unik tenan iki lur!!! 😍 - 🍽 FIRST BITE SEAFOOD KENDI Sumpah porsi seafood e wakeh tenan lur, ki mau pas tak absen isine enek kepiting, udang, cumi, kerang hijau, plus jagung, dan iki di masak nganggo bumbu khas sunda 😍 pas tak dulit ki, beuhhh bumbune wenak tenan, gurih pedes manis, jan nglawuhi tenan lur, opo neh seafood e iki fresh banget lur, teksture empuk dan sing genah ANTI AMIS AMIS CLUB!!! wenakkk poll!!🤤 - 🔰 FYI sing Seafood Kendil iki yo isoh di gowo sak kendile lho lur, cocok tenan pokoke nggo oleh oleh yo masyuk banget, unik tenan soale penyajiane 😍🤟 - 🚀 Wes langsung diagendakne mrene wae lur, cocok tenan iki nggo jujukanmu nek lagi bingung golek tempat makan sing enak, nyaman, dan regane terjangkau 😍 pokoke sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥#madanglur - 🏡 MANG ENGKING SOLO @mangengking_solo 🔰 RS UNS KE BARAT 100M, TEMPATNYA SELATAN JALAN, SEBELUM LAMPU MERAH ⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB - 💰 SEAFOOD KENDI = 375K (BISA UNTUK 4-5 ORANG) - #kulinernengsolo
  • - WAH WANCINE LIBURAN NGENE KI, ENAKE GOLEK PANGGON MANGAN SING SYAHDU DISEK WAE KI LUR!!! 😍🤟 - Koyo aku iki lho lur, bar golek jujukan makan sianh neng nggon warung makan khas sunda, tepate neng nggone @mangengking_solo lur, aku hobby jajan mrene ki mergo selain masakane wenakk, panggone yo syahdu tenan lur, cocok tenan dinggo jujukan mangan karo nyantai nyantai 😍 - Ra gur kui lur, neng kene ki pelayanane yo joss banget, alias gercep, dadi nek misal koe meh pesen ra nganggo suwe pesenanmu langsung teko, dan sing genah regane relatif terjangkau lho lur 😍🤟 - Yen aku ki mau pas mrene pesen Seafood Kendi lur, dadi sing special seko masakane iki, penyajiane di dekek neng njero kendi seko tanah liat lur, wadidaww unik tenan iki lur!!! 😍 - 🍽 FIRST BITE SEAFOOD KENDI Sumpah porsi seafood e wakeh tenan lur, ki mau pas tak absen isine enek kepiting, udang, cumi, kerang hijau, plus jagung, dan iki di masak nganggo bumbu khas sunda 😍 pas tak dulit ki, beuhhh bumbune wenak tenan, gurih pedes manis, jan nglawuhi tenan lur, opo neh seafood e iki fresh banget lur, teksture empuk dan sing genah ANTI AMIS AMIS CLUB!!! wenakkk poll!!🤤 - 🔰 FYI sing Seafood Kendil iki yo isoh di gowo sak kendile lho lur, cocok tenan pokoke nggo oleh oleh yo masyuk banget, unik tenan soale penyajiane 😍🤟 - 🚀 Wes langsung diagendakne mrene wae lur, cocok tenan iki nggo jujukanmu nek lagi bingung golek tempat makan sing enak, nyaman, dan regane terjangkau 😍 pokoke sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥#madanglur - 🏡 MANG ENGKING SOLO @mangengking_solo 🔰 RS UNS KE BARAT 100M, TEMPATNYA SELATAN JALAN, SEBELUM LAMPU MERAH ⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB - 💰 SEAFOOD KENDI = 375K (BISA UNTUK 4-5 ORANG) - #kulinernengsolo
  • 94 2
  • #Repost @kuliner.neng.solo • • • • • •
.
NASI GORENG PARU SING PALING SEMLIDUTT SAK S0L0 KI LURR......
WAJIB BANGET DI COBO KI LUR 🤤
.
Wingi bengi critane aku bar golek makan lur neng daerah sondakan, tepate neng nggone nasi goreng rempah mbah soleh lur, neng kene ki nasi gorenge special lur 😍 soale masake nganggo bumbu rempah kari khas INDIA, aromane Boliwutan pedes2 gurih, dadi dijamin rasane lain daripada yang lain😍 selain kui nasi gorenge iki daginge nganggo daging kambing lho lur, po ra mantep tenan 😍 dan sing nyenengke meneh koe iso tambah topping sesuai seleramu lur, nek aku wingi tambah toping paru lur 😍
.
🍽 FIRST BITE NASI GORENG REMPAH + PARU
Rasane nasi gorenge ki kroso banget rempah kari khas India lur, mantep banget 🤤 oiyo iki aku pesen sing pedes thok lur, meh pesen sing ndower wedi mules 😂, menurutku selain parune sing enak, daging kambinge yo juara banget lur, rasane gurihe khas banget tur empuk polll 🤤 parune yo mantep lur, potongane gedi gedi, dan sing tak senengi ki rasane ora amis lur 🤤
.
🚀 Wes langsung agendakne TKP lur ndak selak kentekan, soale ki laris banget warunge 😁, wes ngono wae ya lur, sing wes nyobo tak tunggu reviewne neng kolom komentar 😁 salam MADANG!!🔥#madanglur
.
🏡 NASGOR REMPAH MBAH SOLEH
🔰 Perempatan lampu merah DKT  sebelum solo grand mall ke selatan 400m, warunge barat jalan, arah SD Ta'mirul Islam) Jln. Dr wahidin Laweyan ⏰ Buka jam 16.00-22.00 WIB
🚨 GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE
.
💰 Nasgor Rempah Kambing standar 15k
Topping 10k
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
NasGoBing paling enak sak Solo ki lurr, aromane Boliwutan kari khas India... 😋😋👍👌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
#kulinernengsolo #nasgorrempahmbahsoleh #nasgorkambingsolo #nasgorrempah #miecurry #miekambing #ums #uns #mahasiswasolo #mahasiswaums #mahasiswauns #pelajarsolo #solodestination #ayokesolo #kulinersolo #jajansolo #jajanansolo #surakarta #jelajahsolo #infokulinersolo #carikulinersolo #ceritamakan #anakjajan #anakkuliner #sman4surakarta #smaalislam1surakarta #wisatakulinersolo #kotasolo #solodestination #repost @kuliner.neng.solo • • • • • • . NASI GORENG PARU SING PALING SEMLIDUTT SAK S0L0 KI LURR...... WAJIB BANGET DI COBO KI LUR 🤤 . Wingi bengi critane aku bar golek makan lur neng daerah sondakan, tepate neng nggone nasi goreng rempah mbah soleh lur, neng kene ki nasi gorenge special lur 😍 soale masake nganggo bumbu rempah kari khas INDIA, aromane Boliwutan pedes2 gurih, dadi dijamin rasane lain daripada yang lain😍 selain kui nasi gorenge iki daginge nganggo daging kambing lho lur, po ra mantep tenan 😍 dan sing nyenengke meneh koe iso tambah topping sesuai seleramu lur, nek aku wingi tambah toping paru lur 😍 . 🍽 FIRST BITE NASI GORENG REMPAH + PARU Rasane nasi gorenge ki kroso banget rempah kari khas India lur, mantep banget 🤤 oiyo iki aku pesen sing pedes thok lur, meh pesen sing ndower wedi mules 😂, menurutku selain parune sing enak, daging kambinge yo juara banget lur, rasane gurihe khas banget tur empuk polll 🤤 parune yo mantep lur, potongane gedi gedi, dan sing tak senengi ki rasane ora amis lur 🤤 . 🚀 Wes langsung agendakne TKP lur ndak selak kentekan, soale ki laris banget warunge 😁, wes ngono wae ya lur, sing wes nyobo tak tunggu reviewne neng kolom komentar 😁 salam MADANG!!🔥#madanglur . 🏡 NASGOR REMPAH MBAH SOLEH 🔰 Perempatan lampu merah DKT sebelum solo grand mall ke selatan 400m, warunge barat jalan, arah SD Ta'mirul Islam) Jln. Dr wahidin Laweyan ⏰ Buka jam 16.00-22.00 WIB 🚨 GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE . 💰 Nasgor Rempah Kambing standar 15k Topping 10k . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ NasGoBing paling enak sak Solo ki lurr, aromane Boliwutan kari khas India... 😋😋👍👌 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . #kulinernengsolo #nasgorrempahmbahsoleh #nasgorkambingsolo #nasgorrempah #miecurry #miekambing #ums #uns #mahasiswasolo #mahasiswaums #mahasiswauns #pelajarsolo #solodestination #ayokesolo #kulinersolo #jajansolo #jajanansolo #surakarta #jelajahsolo #infokulinersolo #carikulinersolo #ceritamakan #anakjajan #anakkuliner #sman4surakarta #smaalislam1surakarta #wisatakulinersolo #kotasolo #solodestination
  • #repost @kuliner.neng.solo • • • • • • . NASI GORENG PARU SING PALING SEMLIDUTT SAK S0L0 KI LURR...... WAJIB BANGET DI COBO KI LUR 🤤 . Wingi bengi critane aku bar golek makan lur neng daerah sondakan, tepate neng nggone nasi goreng rempah mbah soleh lur, neng kene ki nasi gorenge special lur 😍 soale masake nganggo bumbu rempah kari khas INDIA, aromane Boliwutan pedes2 gurih, dadi dijamin rasane lain daripada yang lain😍 selain kui nasi gorenge iki daginge nganggo daging kambing lho lur, po ra mantep tenan 😍 dan sing nyenengke meneh koe iso tambah topping sesuai seleramu lur, nek aku wingi tambah toping paru lur 😍 . 🍽 FIRST BITE NASI GORENG REMPAH + PARU Rasane nasi gorenge ki kroso banget rempah kari khas India lur, mantep banget 🤤 oiyo iki aku pesen sing pedes thok lur, meh pesen sing ndower wedi mules 😂, menurutku selain parune sing enak, daging kambinge yo juara banget lur, rasane gurihe khas banget tur empuk polll 🤤 parune yo mantep lur, potongane gedi gedi, dan sing tak senengi ki rasane ora amis lur 🤤 . 🚀 Wes langsung agendakne TKP lur ndak selak kentekan, soale ki laris banget warunge 😁, wes ngono wae ya lur, sing wes nyobo tak tunggu reviewne neng kolom komentar 😁 salam MADANG!!🔥#madanglur . 🏡 NASGOR REMPAH MBAH SOLEH 🔰 Perempatan lampu merah DKT sebelum solo grand mall ke selatan 400m, warunge barat jalan, arah SD Ta'mirul Islam) Jln. Dr wahidin Laweyan ⏰ Buka jam 16.00-22.00 WIB 🚨 GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE . 💰 Nasgor Rempah Kambing standar 15k Topping 10k . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ NasGoBing paling enak sak Solo ki lurr, aromane Boliwutan kari khas India... 😋😋👍👌 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . #kulinernengsolo #nasgorrempahmbahsoleh #nasgorkambingsolo #nasgorrempah #miecurry #miekambing #ums #uns #mahasiswasolo #mahasiswaums #mahasiswauns #pelajarsolo #solodestination #ayokesolo #kulinersolo #jajansolo #jajanansolo #surakarta #jelajahsolo #infokulinersolo #carikulinersolo #ceritamakan #anakjajan #anakkuliner #sman4surakarta #smaalislam1surakarta #wisatakulinersolo #kotasolo #solodestination
  • 10 1