#xpert Instagram Photos & Videos

xpert - 53288 posts

Latest Instagram Posts

  • repairphonekl - Xpert Setapak @repairphonekl 13 hours ago
  • Assalamualaikum dan selamat pagi buat warga setapak .
harini kami #xpertsetapak buka seperti biasa ‼️
.
Fon kesayangan rosak ❓boleh datang @repairphonekl dulu technician kami akan bantu selesaikan masalah phone korang tu😍 .
nak CHEKING je pun boleh FREE sajaaa uolss😉
.
.
Ada sebarang pertanyaan boleh Direct pm admin @repairphonekl atau walkin ke kedai kami terus 😊
.
XPERT SETAPAK
No.16, Jalan Megan Setapak,
Taman Sri Rampai, 53300 Setapak, KL. ☎️ Office Tel : 03 4821 0662
📲 Whatsapp : 013 428 9006.
⏰ Operation Hour: 10am - 10pm.
📝 Monday - Sunday . 7day A Week.

Landmark: .
✅ Berhadapan WISMA RAMPAI.
✅ Sebaris PETRON STATION.
✅ Sebelah 7 ELEVEN.
✅ SIGNBOARD BESAR #XPERT.

Waze : https://waze.to/lr/hw2864vt9n Assalamualaikum dan selamat pagi buat warga setapak . harini kami #xpertsetapak buka seperti biasa ‼️ . Fon kesayangan rosak ❓boleh datang @repairphonekl dulu technician kami akan bantu selesaikan masalah phone korang tu😍 . nak CHEKING je pun boleh FREE sajaaa uolss😉 . . Ada sebarang pertanyaan boleh Direct pm admin @repairphonekl atau walkin ke kedai kami terus 😊 . XPERT SETAPAK No.16, Jalan Megan Setapak, Taman Sri Rampai, 53300 Setapak, KL. ☎️ Office Tel : 03 4821 0662 📲 Whatsapp : 013 428 9006. ⏰ Operation Hour: 10am - 10pm. 📝 Monday - Sunday . 7day A Week. Landmark: . ✅ Berhadapan WISMA RAMPAI. ✅ Sebaris PETRON STATION. ✅ Sebelah 7 ELEVEN. ✅ SIGNBOARD BESAR #xpert. Waze : https://waze.to/lr/hw2864vt9n
  • Assalamualaikum dan selamat pagi buat warga setapak . harini kami #xpertsetapak buka seperti biasa ‼️ . Fon kesayangan rosak ❓boleh datang @repairphonekl dulu technician kami akan bantu selesaikan masalah phone korang tu😍 . nak CHEKING je pun boleh FREE sajaaa uolss😉 . . Ada sebarang pertanyaan boleh Direct pm admin @repairphonekl atau walkin ke kedai kami terus 😊 . XPERT SETAPAK No.16, Jalan Megan Setapak, Taman Sri Rampai, 53300 Setapak, KL. ☎️ Office Tel : 03 4821 0662 📲 Whatsapp : 013 428 9006. ⏰ Operation Hour: 10am - 10pm. 📝 Monday - Sunday . 7day A Week. Landmark: . ✅ Berhadapan WISMA RAMPAI. ✅ Sebaris PETRON STATION. ✅ Sebelah 7 ELEVEN. ✅ SIGNBOARD BESAR #xpert. Waze : https://waze.to/lr/hw2864vt9n
  • 0 0
  • xpertkulai - MOBILE PHONE REPAIR SPECIALIST @xpertkulai 1 day ago
  • Hi selamat malam🌙 cuaca sejuk macam ni , sedap dapat bantal dgn selimut buat tidur ni . So cukup utk harini , kami team #XPERT ingin memohon maaf andai aada terkurang dri layanan kami atau sebagainya . InshaAllah akan diperbaiki . Jangan risau kami akan beroperasi pada hari esok seperti biasa . Boleh direct walkin . Nak pm sis pun boleh . Sis tidur dulu esok kirija bossku 👋🏻 mimpi indah 💋 Hi selamat malam🌙 cuaca sejuk macam ni , sedap dapat bantal dgn selimut buat tidur ni . So cukup utk harini , kami team #xpert ingin memohon maaf andai aada terkurang dri layanan kami atau sebagainya . InshaAllah akan diperbaiki . Jangan risau kami akan beroperasi pada hari esok seperti biasa . Boleh direct walkin . Nak pm sis pun boleh . Sis tidur dulu esok kirija bossku 👋🏻 mimpi indah 💋
  • Hi selamat malam🌙 cuaca sejuk macam ni , sedap dapat bantal dgn selimut buat tidur ni . So cukup utk harini , kami team #xpert ingin memohon maaf andai aada terkurang dri layanan kami atau sebagainya . InshaAllah akan diperbaiki . Jangan risau kami akan beroperasi pada hari esok seperti biasa . Boleh direct walkin . Nak pm sis pun boleh . Sis tidur dulu esok kirija bossku 👋🏻 mimpi indah 💋
  • 5 0